6 Ekim 2016 Perşembe

Selamlique, ‘Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’ ile İstanbul Coffee Festival’de...

Selamlique, İstanbul Coffee Festival’de ‘Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’ ve yüksek kaliteli kahve çeşitlerini katılımcılarla buluşturacak.
Türk kültürünün çok önemli bir değeri olan kahveyi tüm dünyaya taşımayı hedefleyen Selamlique Istanbul6-9 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek  İstanbul Coffee Festival’de, ‘Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’ ve kapsül çeşitleri  ile fark yaratacak.
Selamlique kapsülleri ile korumaya aldığı Türk kahvesi lezzetini, her seferinde aynı tazelikte taze ve doğal aromalı seçeneklerle birlikte sunan Selamlique Istanbul, özel tasarımlarla hayata geçirdiği Türk kahvesi aksesuarları ile birlikte; kahve ritüelini tamamlayıcı, lokum, çikolata ve şekerlemeleri ile de festivale renk katacak. Selamlique Istanbul standında sergilenen ‘Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’nin Selamlique kapsüllerinden anında hazırladığı Türk kahvesi çeşitleri, festival boyunca ziyaretçilere sunulacak. 
Selamlique Istanbul Hakkında
Geleneksel Türk kahvesi sunum ve içim ritüelini geçmişten günümüze taşıyan Selamlique Istanbul, Caroline Koç ve Banu Yentür tarafından 2009 yılında hayata geçirildi. Selamlique Istanbul, Türk kahvesini ilk kez yüksek kalitede ve ‘Geleneksel’, ‘Okkalı’, ‘Tarçınlı’, ‘Çikolatalı’, ‘Kakuleli’, ‘Damla Sakızlı’, ‘Kafeinsiz’ olmak üzere 7 farklı çeşitte pazara sunarak, kahve sektörünün öncü, yenilikçi markası oldu. Arçelik işbirliği ile global pazara sunduğu Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi ile Türkiye’nin geleneksel lezzetini dünyaya taşımaya başlayan Selamlique Istanbul, İzmir’deki fabrikasında dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden ürettiği Türk kahvesi çeşitlerini ve kapsüllerini, bugün geniş bir coğrafyadaki mağaza, kafe ve satış noktalarında tüketicilerle buluşturuyor. Selamlique Istanbul, kahve çeşitlerinin yanı sıra özel tasarımlı aksesuar, lokum, çikolata ve şekerlemelerini de tüketicilerin beğenisine sunuyor. www.selamlique.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder