6 Ekim 2016 Perşembe

Bosch Türk kahvesi makinesi Coffeexx, Kahve Festivali’nde görücüye çıkıyor...





Bosch Türk kahvesi makinesi Coffeexx, Kahve Festivali’nde görücüye çıkıyor

Türk misafirperverliğinin en önemli ritüellerinden Türk kahvesi geleneğine yenilikçi ve modern bir dokunuş getiren Bosch, ürettiği Türk kahvesi makinesi Coffexx’i İstanbul Kahve Festivali’nde ilk kez tanıtıyor. 6-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivale katılan misafirler Bosch standında Coffeexx’i çeşitli etkinliklerle ilk kez deneme fırsatı bulacak.

En yeni teknolojilerle yüksek performanslı ve verimli ürünler sunan Bosch ilk kez ürettiği Türk kahvesi makinesi Coffeexx’i 6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul KüçükÇiflik Park’ta gerçekleşecek olan İstanbul Kahve Festivali’nde sergiliyor. Bosch standında ilk kez tüketicisiyle buluşacak olan Coffeexx, 6 fincan kapasitesi, dokunmatik paneli, LED göstergeleri, kolaylık sağlayan pratik su haznesi ve fincan boyu seçimi gibi üstün özellikleriyle öne çıkıyor.

Fal keyfiyle zenginleşen kahve deneyimi
Bosch Ev Aletleri, Coffeexx ile Türk misafirperverliğinin en önemli ritüellerinden Türk kahvesi geleneğine yenilikçi ve modern bir dokunuş getirirken, festival boyunca ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunacağı Derya Abla fal uygulamasıyla geleneğe keyifli bir katkı sunacak. Festival boyunca Bosch ziyaretçileri fallarını uygulama üzerinden gönderip ücretsiz olarak yorum alabilecekler.

Türk kahvesinde yeni ufuklar

Ayrıca 9 Ekim’de, Bosch standında, saat 13.00-14.00 arasında, ünlü yiyecek-içecek danışmanı Osman Serim ve Mutfak Sanatları Akademisi Eğitmeni Pınar Özdemir “Türk kahvesinde yeni ufuklar” adlı ilgi çekici ve ücretsiz bir seminer verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder