6 Ekim 2016 Perşembe

İstanbul Coffee Festival’da Türk Kahvesi’ni Starbucks Reserve™ Farkıyla Deneyimleyin...

Starbucks 6-9 Ekim tarihlerinde Küçükçiftlik Park’da gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival kapsamında, dünyanın farklı bölgelerinde yetiştirilen nadir çekirdeklerin özenle toplanıp Seattle’daki özel tesiste ustalıkla kavrulmasıyla hazırlanan Starbucks Reserve™ kahvelerini Türk Kahvesi yöntemiyle demleyerek tüm kahve severlere sunuyor!

Misafirlerine her zaman benzersiz bir kahve deneyimi yaşatan Starbucks, 6-9 Ekim tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park’da gerçekleştirilen “İstanbul Coffee Festival”da dünyanın en özel ve nadir bulunan çekirdeklerinden hazırlanan Starbucks Reservekahvelerini ve Türk Kahvesi’nin benzersiz yolculuğunu tüm kahve severlerle paylaşıyor.

Tarihi Türk Kahvesine Starbucks Reserve™ Dokunuşu …

Kahvenin tadından kokusuna, yetiştiği bölgelerdeki iklimden, demleme çeşitlerine çok özel bir yolculuğu olduğunu bilen Starbucks, ICF’deki deneyim alanında Türkiye’nin en vazgeçilmez lezzetlerinden Türk Kahvesi’nin hikayesini de ziyaretçiler ile paylaşıyor. Sanal gerçeklik yoluyla Türk Kahvesi kültürünü, geçmişten gelen ritüellerini ve Avrupa’ya yayılımını da öğrenebileceğiniz alanda Türk Kahvesi’nin bilinmeyen yönlerini keşfedin! Sanılanın aksine çekirdeğin kavrulmasından öğütülmesine kadar özel süreçlerle hazırlanan bir demleme yöntemi olan ve farklı çekirdeklerle farklı tatlarda sunulabilen Türk Kahvesi’ni bir de Starbucks Reserve™ çekidekleri ile deneyimleyin!

Dünyanın En Özel Çekirdekleri ile Buluşun

Her geçen gün yeni bir keşifle, olağanüstü bir fincan kahve elde etmek için sanat, bilim ve yeteneği buluşturan Starbucks, bu ustalığın şimdilik geldiği en son noktayı ifade eden ve dünyada nadir bulunan çekirdeklerinin 45 yıllık deneyim ile buluşmasıyla ortaya çıkan Starbucks Reserve™ kahvelerini, “İstanbul Coffee Festival”da kahve tutkunlarıyla buluşturuyor.

Istanbul Coffee Festival’daki Starbucks standını ziyaret eden kahve tutkunları Burundi Procasta, Papua New Guinea Luoka ve Colombia La Union dönemsel kahvelerini Pour Over, ve sadece Starbucks’a özel Clover demleme teknikleri eşliğinde deneyimleme imkanı buluyor.

Ürün çeşitleri için: www.starbucks.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Web sitesi www.starbucks.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder