1 Ekim 2016 Cumartesi

n11.com’dan ‘Kahve’ Atağı

Gerçek kahve tutkunlarının gerçek İtalyan kahvesi illy, n11.com müşterilerine özel tanışma paketi ile e-ticaret platformları arasında ilk kez ve sadece n11.com’da satışa sunuluyor.
E-ticaret platformu n11.com, tüm dünyada aynı tutarlı tat ile kahve severlere gerçek İtalyan kahve tecrübesini yüzde yüz Arabica çekirdeklerinden oluşan kahve harmanı ile yaşatan kahve markası illy’i platformuna dâhil etti. E-ticaret platformları arasında ilk kez ve sadece n11.com’da satışa sunulan illy kahve ve kahve makinaları, n11.com müşterilerine özel fiyatlarıyla kahve severlerin beğenisine sunuluyor. Üstün demleme teknolojisine sahip Espresso kapsülleri ile çalışan ev ve ofis tipi espresso makinesi n11.com’a özel 499 TL’lik fiyatıyla kahve tutkunlarıyla buluşurken, kapsül kahvelerde 3 alana 1 hediyesiyle n11.com müşterileri gerçek kahve lezzetine doyuyor.



 Profesyonel kahve makinaları, çekirdek, kapsül ve toz kahvelerin yanı sıra, illy logolu şık mug, espresso ve cappuccino fincanlarıyla da kahve tutkunlarının gönlünü fetheden n11.com, lansmana özel fiyat ve ürün seçenekleriyle doğanın yetiştirebileceği en iyi kahve çekirdeğini müşterileriyle buluşturuyor. illy, e-ticaret platformları arasında ilk kez ve sadece n11.com’da satışa sunuluyor.

n11.com hakkında:
Haziran 2012’de kurulan ve Nisan 2013’te tüketiciler ile buluşan e-ticaret platformu n11.com, işletmeden tüketiciye (B2C) konseptli bir satış kanalıdır. Müşterilere 'Güven' ve 'Kolaylık', mağazalara ise 'Destek' ve 'Özen' üzerine dayalı değer önerileri sunan n11.com, yenilikçi hizmet çalışmaları ile Türkiye e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirmede öncü olmaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde konumlanan Teknokent’te gerçekleştirdiği AR-GE faaliyetleri ile sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticarete dair algısını değiştirecek çalışmalar yapmaktadır.

2015 yılını 38 bin 500 kayıtlı mağaza, 27 milyon kayıtlı ürün,  6 milyona yakın üye ve toplamda 400 milyon ziyaret sayısı ile tamamlayan n11.com, Türkiye'de ve bölgede e-ticaret sektörünün lideri olma vizyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder