6 Ekim 2016 Perşembe

“Şehrin Kalbinde Kahve Keyfi” Kahveler Fakir Kaave'den!

“Şehrin Kalbinde Kahve Keyfi”
 KAHVELER FAKİR KAAVE’DEN!
Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi ile 6-9 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Coffee Festival’de yerini alıyor…
Titizlikle yürüttüğü Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucu tasarladığı ürünlerle elektrikli ev aletleri sektöründe fark yaratan Fakir Hausgeräte, bu yıl 3.sü gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük kahve festivali unvanına sahip İstanbul Coffee Festival’de yerini alıyor. 6-9 Ekim 2016 tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek festivalde kahve dükkanları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer alacak.

Fakir Hausgeräte, bu yıl piyasaya sürdüğü ve cezvede kahve pişirme yöntemi esasına göre tasarlanan Türk kahvesi makinesi Fakir Kaave’yi, İstanbul Coffee Festival’de kahve tutkunlarıyla buluşturuyor. Festivale katılanlar Fakir standında Fakir Kaave’yi birebir deneyimleyerek, Türk kahvesinin Fakir teknolojisinden süzülen geleneksel lezzetinin tadına bakacaklar. Bu yıl “Şehrin Kalbinde” temasıyla düzenlenen festivalde tadım ve ikramlar, baristalardan gösteriler, profesyonel eğitimler, akustik konserler, özel tasarım ürünler, workshop ve seminerler yer alıyor.
Taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirilen Fakir Kaave, konsept renk serilerine uyumlu olarak Violet, Rouge, Rose, Mat Kahve ve Beyaz alternatifleriyle İstanbul Coffee Festival’deki yerini alırken, geleneksel Türk kahvesini Fakir yorumuyla kahve severlere sunuyor. 

Ayrıntılı Bilgi: www.fakir.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder