2 Ekim 2016 Pazar

Crate and Barrel'de Dünya Kahve günü

Crate and Barrel'in Dünya Kahve Günü'ne özel etkinliği İstinyePark mağazasında gerçekleşti...
Dünya Kahve Günü'ne özel yapılan etkinlikte Boxx Coffee Roasters Co., Breville, Nespresso, Petra Coffee ve Yeme-İçme İşleri oradaydı... Nespresso'nun kapsül kahvesi, Petra Coffee'nin Chemex'le ile hazırladığı kahveler, Boxx Coffee Roasters Co.'nun Breville ile hazırladığı espresso, Yeme-İçme İşleri'nin kurabiyeleri muazzam güzellikte idi.. Özenle ve sevgiyle hazırlanıp sunulması ve bunu yerinde ve gününde görmek bugünü daha özel bir hale getirdi... Kahve festivaline küçük bir hazırlık gibiydi :) 
Boxx Coffee Roasters Co.'nun kurucusu olan Mert Soley Kanada Toronto'da tanıştığı üçüncü nesil 
kahvecilikle ilgili deneyimlerini ve bilgilerini birçok kurumu danışmanlık yaparak aktarıyor ve kahve kültürünün yerleşmesi için çalışıyor.. Etkinlikte gerçekleşen "Üçüncü Nesil Kahve" sohbeti ile kahveyle ilgili bilmediğim şeyleri öğrenmiş oldum :) Mert Bey'le küçük sohbetimiz ve kahve için de çok teşekkür ediyorum.. Sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz..
Petra Roasting Co. 2013 yılında kurulan küçük ama tutkulu bir ekiple en iyi kahveyi sunuyor bizlere..
Online satışlarını bu siteden takip edebilirsiniz..  Ayrıca katılacağınız workshop ile hafta sonu evde demlemeyi nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz..
Nespresso içmeyi sevdiğim bir marka, kapsül kahvelerinin lezzeti su götürmez bir gerçek..
Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan Nespresso Latissima Touch ve Pro kahve makineleri, 9 Ekim’e kadar 250 TL indirimle satışa sunuluyor. Crate and Barrel’ın kampanyası kapsamında beyaz, gümüş, kırmızı, siyah ve titanyum renk alternatiflerine sahip Lattissima Touch serisi 1345 TL yerine 1095 TL’den; Latissima Pro ise 1895 TL yerine 1645 TL’den kahve tutkunlarının beğenisine sunulacak. Nespressonuz yoksa kaçırmayın derim..
Yeme İçme İşleri gurme atıştırmalıklarla etkinlikteydi.. Bröd'ün ekmek ve kurabiyeleri ile kahvenin yanını boş bırakmadılar..

Crate and Barrel teşekkürler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder