6 Ekim 2016 Perşembe

Rioba 3. kez İstanbul Kahve Festivali’nde...



Sohbet de, kahve de şahane!
Rioba 3. kez İstanbul Kahve Festivali’nde

Metro Toptancı Market’in özel markası Rioba, Türkiye’ye yeni gelen çekirdek kahveleri, bu kahvelerin yanına yakışan özel lezzetleri ile İstanbul Kahve Festivali’ne damgasını vurmaya hazırlanıyor. Rioba ayrıca ünlü Barista Aslı Yaman’ı ve Gastronometro’nun sıradışı tat eşleşmelerini de ziyaretçileriyle buluşturacak.

Bu yıl Küçükçiftlikpark’ta 6-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Kahve Festivali’ne üçüncü kez katılacak Rioba, festivalin ilgi odağı olmaya şimdiden aday.
Festival boyunca Rioba standını ziyaret edenlere çok özel kahveler ikram edilecek, farklı tat eşleştirmelerini deneyimlemeleri sağlanacak.

Rioba, Türkiye’ye yeni gelen yüzde 100 Single Origin Brezilya, Kolombiya ve Etiyopya çekirdek kahveleriyle kahve severlere tam bir festival yaşatacak. 
‘Kahvede bir dünya oyuncusu’ olarak tanımlanan, ünlü barista Aslı Yaman’ın Rioba çekirdek kahvelerle yapacağı soğuk ve sıcak demleme gösterisi ise kahveyle ilgilenen herkesin dikkatini çekecek.
Metro Toptancı Market’in deneysel ve keşifsel mutfağı Gastronometro’dan çıkan dumanı üstünde lezzetleri Rioba yanında tadacak olan konuklara, yepyeni Rioba kek ve sandviç çeşitleri de ikram edilecek. Rioba standında ikramlar ve tadımlar, festival süresince devam edecek.

Metro Toptancı Market Hakkında
Metro Toptancı Market, dünyanın en önemli uluslararası perakende şirketlerinden Metro Group’un satış şirketlerinden biridir. Metro Toptancı Market, profesyonellerin kendileri ve işyerleri için ihtiyaç duydukları 20.000 çeşit gıda ve 30.000 çeşit gıda dışı ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunmaktadır.
Metro Toptancı Market, 25 ülkede 750’nin üzerinde mağazayla hizmet vermektedir. Dünya çapında 110.000’den fazla çalışanı olan şirket, tüm dünyada 21 milyon profesyonel müşteriye hizmet vermektedir.
Metro Group’un lokomotif şirketi olarak kabul edilen Metro Toptancı Market, ülkemizde 1990’dan bu yana faaliyet göstermektedir. Uygun fiyatlı, taze ve kaliteli on binlerce ürün, 19 ilde 35 satış noktasından müşterilerimize ulaşmaktadır. 
Tüm Metro mağazalarında “Tarladan Çatala” gıda güvenliği yönetim sisteminin kurulmasını esas alan bir standart olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartları yüzde 100 uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder