6 Ekim 2016 Perşembe

Arçelik, Telve Pro Türk Kahvesi Makinesi ve Kahve & Baharat Öğütücüyü Kahve Festivali’nde Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuyor.

Arçelik, Telve Pro Türk Kahvesi Makinesi ve Kahve & Baharat Öğütücüyü Kahve Festivali’nde Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuyor.
Türkiye’nin lider ev aletleri markası Arçelik, özellikle otel, restoran ve kafeler (HORECA) için tasarladığı Telve Pro Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi ile Kahve & Baharat Öğütücüyü ilk kez İstanbul Coffee Festival’de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle tüketicilerin hayatında fark yaratan, Türkiye’nin inovasyon alanındaki lider şirketi Arçelik A.Ş., bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve KüçükÇiftlik Park’ta 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival’de kahve severlerle buluşacak. Arçelik, özellikle otel, restoran, kafeler ve kahve zincirleri için tasarladığı Telve Pro ve Kahve & Baharat Öğütücüyü ilk kez tüketicilerin beğenisine sunacak. 
Arçelik Telve Pro
Saray mutfağından günümüze ulaşan bir gelenek olan Türk kahve keyfini Telve ile en pratik ve hızlı şekilde tüketicilere sunan Arçelik, şimdi de tasarladığı Telve Pro ile aynı anda 9 fincan kahve pişirme imkanı sunuyor. Özellikle otel, restoran, kafe ve kahve zincirleri (HORECA) gibi yoğun kahve pişirilen işletmeler için tasarlanan Telve Pro,  indüksiyon teknolojili ilk Türk Kahvesi makinesi olup hızlı ve art arda kahve pişirme özelliğine sahip. Çift sensörlü CookSense® Teknolojisi ile kahveler her seferinde aynı köpük kalitesi ile hazırlanabiliyor. Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sunan üründe, kahve fincanlarını kurutan ve sıcak tutan, fincan ısıtıcı plaka bulunuyor. Damacanadan su beslemesi ve opsiyonel şebekeden su besleme sistemi, 3 ayrı göz ve paslanmaz çelik cezveler ile her gözde 3 fincana kadar kahve pişirme kapasitesi diğer özellikleri arasında bulunuyor. Inox gövde tasarımı ile şık ve dayanıklı tasarıma sahip olan Arçelik Telve Pro kolay temizlik sağlayan indüksiyon ısıtıcı cam yüzeyi ve yüksek kapasiteli paslanmaz çelik su tankı ile de dikkat çekiyor. Ürün 2017 başı itibariyle Arçelik mağazalarında satışa sunulacak.
Arçelik Kahve&Baharat Öğütücü

Arçelik, İstanbul Coffee Festival’de K 3104 Kahve & Baharat Öğütücüyü de görücüye çıkaracak. Paslanmaz çelik parçalama bıçağı ile kahve/baharatı etkili bir şekilde parçalayarak mükemmel sonuçlar sunan ürün, kahve öğütürken tanecikler Türk kahvesi boyutlarına ulaşabiliyor. Bas-Çek çalışma özelliği sayesinde kolay çalıştırılan Arçelik Kahve & Baharat Öğütücü yüksek motor gücü (250 Watt) ile saniyeler içerisinde öğütülmüş kahve/baharat elde edilmesini sağlıyor. 75 gr kahve/baharat kapasitesi bulunan üründe kolay takılıp çıkarılabilen ve kahve&baharat kokularının birbirine karışmasını önlemek için 2 adet hazne yer alıyor. Özel tasarımı sayesinde kahve/baharat öğütürken etrafa herhangi bir sıçratma yapmayan Arçelik Kahve&Baharat Öğütücü de 2017 yılı başında tüketici ve profesyonel baristaların kullanımına sunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder