5 Ekim 2016 Çarşamba

Enplus İstanbul Coffee Festival’de herkesi barista olmaya çağırıyor...

Enplus İstanbul Coffee Festival’de
herkesi barista olmaya çağırıyor...
Yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları, İstanbul Coffee Festival’de kahve severleri birbirinden eğlenceli yarışmalar, sürpriz hediyeler ve %20’ye varan indirimlerle karşılayacak. Ayrıca Enplus standına gelenler dünya lideri markaların eşsiz kahve makinelerini kullanarak kendi kahvesini de hazırlayabilecek.
İstanbul Coffee Festival, bu yıl 3’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Enplus Mağazaları da dünya lideri markaların eşsiz kahve makineleri ve fincanları ile 6 – 9 Ekim 2016 tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan İstanbul Coffee Festival’de yer alacak. Avrupa’nın en kapsamlı kahve festivali olan İstanbul Coffee Festival’e özel %20’ye varan indirimler sunacak olan Enplus, festival katılımcılarına Breville ve WMF’in eşsiz kahve makinelerini deneyimleme imkanı da sağlayacak. Enplus standında ayrıca 4 gün boyunca her seansta “Latte Art” yarışması düzenlenecek. 8 kişilik grupların yarışacağı “Latte Art” yarışmasına katılanlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Breville ile kahve dükkânlarındaki tadı evinize taşıyın

İstanbul Coffee Festival’in gözdesi olacak Breville BES serisi ile kahve dükkânlarındaki tadı evinize taşıyabilir, evinizin baristası olabilirsiniz. Enplus Mağazaları’nda satışa sunulan Breville’in BES 810, BES 870, BES 920 ve BES 980 Espresso Makineleri, dünyanın en prestijli tasarım ödülü olarak kabul edilen “Red Dot Design Award” ve ‘’Good Design Award’’ ile kendini kanıtlıyor. Amerika ve Avustralya’nın en çok tercih edilen kahve makinesi olan Breville BES serisi, şimdi Enplus Mağazaları’nda Türkiye’deki kahve tutkunlarıyla buluşuyor. İstanbul Coffee Festival’ine katılanlar ise Breville BES serisi ürünlere %20 indirimle sahip olabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder