6 Ekim 2016 Perşembe

İstanbul Kahve Festivali başlıyor... Caffè Nero, sizi kahvenin en lezzetli halini keşfe çağırıyor...

İstanbul Kahve Festivali başlıyor
Caffè Nero, sizi kahvenin en lezzetli halini keşfe çağırıyor

Caffè Nero, kahve tutkunlarıyla İstanbul Kahve Festivali’nde buluşuyor. Bu yıl 6-9 Ekim günleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek festivalde ziyaretçiler, Caffè Nero Türkiye Yılın Baristası Saliha İpek’in ellerinden çıkan en taze ve lezzetli kahveleri tatma fırsatını bulacak.

Kahveye büyük bir aşkla bağlı olan Caffè Nero, bu tutkuya ortak olmak isteyenlerle 6-9 Ekim günleri arasında düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’nde buluşacak. Bu yıl KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek festivalde ziyaretçiler,  hem yeni tatlar keşfedecek hem de Caffè Nero Türkiye Yılın Baristası seçilen ve İngiltere’de yarışacak Saliha İpek’in tanışarak hazırladığı kahveleri tatma şansını yakalayacak.

Festivalde kahve tutkunları, Caffè Nero’nun her fincan için anında, taze öğütülen kahveleriyle hazırlanan lezzetlere doyamayacak. Ziyaretçiler, festival süresince Caffè Nero’nun en yeni kahvesi Flat White’ı keşfetme şansını da yakalayacak. Caffè Nero’nun keyifli ikramları, taptaze ve lezzetli kahveleriyle zenginleşecek İstanbul Kahve Festivali, her gün iki seans halinde gerçekleştirilecek.

Caffè Nero hakkında:
Akdenizli lezzetleri, farklı kahve çeşitleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketi Allegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report” araştırmasında da 9 yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın da en hızlı büyüyen 23’üncü şirketidir.

Kaliteli İtalyan kahvesi, sıcak atmosferi, leziz yiyecekleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa ülkelerinde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti. İngiliz Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 50 mağazası bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder