22 Şubat 2016 Pazartesi

Sufi İrismano

Türk kahvesi tutkunlarına yalın ve mütevazi formuyla‘Sufi İrismano’

40 yıllık hatırlara vesiledir bir fincan kahve, kök salan dostluklara en tatlı muhabbetlerin birleştiricisidir. Anadolu topraklarında 13. Yüzyıla kadar etkisini sürdüren Sufizmin izleri ‘Sufi İrismano’ serisinde karşımıza çıkıyor.
Koleksiyon’un özel serisinde yer alan ‘Sufi İrismano’ sade tasarımıyla dikkat çekiyor. Sufi İrismano kahve fincanları ilhamını Anadolu topraklarında 13. yüzyıla kadar etkisini sürdüren Sufizmin felsefesinden alıyor.

360 yıllık bir öyküye sahip olan Cihannüma'daki Kuzey ve Güney yıldız haritaları Faruk Malhan imzalı Sufi İrismano serisinde yeniden yorumlanıyor. Günlük hayatımıza kültür ve sanat geçmişimizin güzel bir anısı olarak aktarılan bu desen; gizem, büyü, fal, dileklere dair hayal gücünün serüvenci ögelerini aktarıyor.

Yalın, mütevazı formuyla bone china porselenden üretilen Sufi İrismano kahve fincanları; Türk kahvesi ve caffe lungo fincanları ile kahve kültürüne has birbirinden farklı hikâyelere değiniyor. Farklı bir kahve deneyimi arayanlar için Sufi İrismano kahve fincanları Koleksiyon mağazalarında ve shop.koleksiyon.com.tr’de.
 
Faruk Malhan imzalı Sufi İrismano Türk kahvesi altılı set 229 TL.

Koleksiyon Hakkında;
Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara’da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ’da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak Londra’dan Kahire’ye dünyanın 15 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon’un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye www.koleksiyon.com.tr’den ulaşabilirsiniz.
Web: http://www.koleksiyon.com.tr          
e-Mağaza: http://shop.koleksiyon.com.tr                    
Facebook: @Koleksiyon          
Instagram @Koleksiyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder