10 Şubat 2016 Çarşamba

Starbucks’tan Sıcacık Bir Sevgililer Günü...

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle kahve tutkunlarının kalbini çalan Starbucks, Sevgililer Günü’nde sevgilinize kendisini özel hissettirmeniz için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Aşkın Kahvesi Caffé Verona, Sevgililer Günü şerefine Starbucks’larda yerini alırken; 14 Şubat’ta çiftlerin içi Caffé Verona’nın sıcacık yudumlarıyla ısınıyor.

  

Sevgililer Günü için, sevgilinize, kendisini özel hissettirecek bir hediye arıyorsanız, hele bir de hayatınızın aşkı kahve tutkunuysa mutlaka Starbucks’a uğramalısınız…

Sevgililere özel renk ve motiflerle aşk dolu fincan ve termoslar…

Starbucks’ta Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan ve sınırlı bir süre için satışa sunulacak olan ‘aşk dolu’ seri, tam size ve sevgilinize göre… Kırmızının ve pembenin en canlı tonlarını yansıtan, kalp desenleriyle gönülleri çalan fincan ve termoslar, sevgilinize her an sizi ve aşkınızı hatırlatacak.



Sevgililer Günü şerefine: Caffé Verona

Starbucks’ın Sevgililer Günü’ne özel sürprizleri bununla da sınırlı değil. Kokusu, kıvamı ve tadıyla unutulmaz ve farklı bir içim sunan Caffé Verona, Sevgililer Günü şerefine tüm Şubat ayı boyunca Starbucks’larda kahve severlerle buluşuyor. Starbucks, kış günlerinin soğuk havasını, Sevgililer Günü’nde özel içimli, sıcacık bir kahveyle ısıtmak isteyen çiftleri Caffé Verona Aşkın Kahvesi’yle buluşturuyor.

Tüm Starbucks Şubelerinde bulabilirsiniz...Fiyatlar 25-62 TL arasında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder