9 Şubat 2016 Salı

Kahve de Aşktır!

GELİN,  AŞKINIZI KAHVE İLE ISITALIM…

Kahve Limanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, El Salvodor’dan özel olarak getirttiği kahvesinin çiftlere özel sunumu ve özel indirimleri ile aşkın gününü kutlayacak.
Tüm dünyada aşkın, romantizmin ve sevdanın günü olarak kutlanan ve çeşitli etkinliklere konu olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kahve Limanı, sevgilileri bambaşka bir deneyime davet ediyor. Kahve Limanı El Salvador’dan getirttiği özel kahvesi ve çiftlere özel indirimleri ile bu güzel günü kutlayacak.

Kahve Limanı, “Kahve de Aşktır” sloganı ile tüm romantik çiftleri, dünyanın en ünlü ve en lezzetli kahve çeşitlerini tadımlayarak son derece farklı bir 14 Şubat geçirmek üzere şubelerinde (Trump Tower Cadde, Eminönü, Eyüp) ağırlamaya hazırlanıyor.
“AŞKTA KAHVENİN ÖZEL YERİ VARDIR”
Kahve Limanı Kahve Danışmanı Kemal Kitapçı, “İnsanların hayatlarında kahvenin özel bir yeri olduğunu söyleyerek, ‘Kahve bizim işimizdir. Kahvelerimizi özenle seçip kahve severlere sunmak da görevimiz’ diye konuştu. 14 Şubat’ta özel konsepti ve çiftlere özel indirimleri ile sevgililere hizmet vereceklerini dile getiren Kitapçı tüm çiftlere ‘Gelin Aşkınızı Kahve ile ısıtalım’ dedi. 
DÜNYA KAHVELERİNİ DENEME ŞANSI
Kahve Limanı, sunduğu birbirinden farklı kahve çeşidi ile 14 Şubat gibi özel bir günde size hakettiğiniz kahve deneyimini yaşatmaya hazır. Guatemala’dan Yemen’e, Brezilya’dan Etiyopya’ya birçok ülkeden çekirdek haliyle getirilen kahve, Kahve Limanı’nın kendi makinelerinde kavrulduktan sonra, özel demleme teknikleriyle demleniyor ve size mükemmel bir damak zevki yaşatıyor. Dahası, Kahve Limanı’nda dünyanın dört bir yanında ün yapmış yöresel kahve çeşitlerini deneme fırsatı da mevcut. Kahve Limanı, aşkın ve sevdanın günü 14 Şubat’ta sevgilileri, unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimi yaşamak üzere şubelerinde ağırlamayı bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder