7 Şubat 2016 Pazar

Caffè Nero’da aşk dolu bir kahve arası..

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, 14 Şubat’ta kahve ve çikolata aşkıyla dolu bir lezzet şöleni sunuyor. Caffè Nero’nun Sevgiler Günü’nde tatlı bir gün geçirmek isteyenlere özel hazırladığı kalpli cookie’ler ve üzeri kırmızı bir kalple taçlandırılmış çikolatalı cupcake’leri çok seveceksiniz. Bu muhteşem lezzetleri espressonun yoğun çikolata ve ısıtılmış sütle muhteşem uyumunu sunan mocha ile tamamlayabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde aşkınıza biraz lezzet katmaya ne dersiniz? Yanıtınız “Evet” ise Caffè Nero’da 14 Şubat’a özel hazırlanan kalpli cookie’ler ve üzeri kırmızı bir kalple süslenmiş  çikolatalı cupcake’lere ve onlara eşlik eden mocha’ya bayılacaksınız.

Caffè Nero hakkında:
Akdenizli lezzetleri, farklı kahve çeşitleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketi Allegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report” araştırmasında da 9 yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın da en hızlı büyüyen 23’üncü şirketidir.
Kaliteli İtalyan kahvesi, sıcak atmosferi, leziz yiyecekleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa Ülkeleri’nde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti. İngiliz Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 45 mağazası bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder