10 Şubat 2016 Çarşamba

O’na ‘Kahve Sanatı’ hediye edin...


14 Şubat Sevgililer Günü’nde “en düşünceli ve en romantik sevgili” unvanını kazanabilmenin başarılı ve güzel bir yolu var. Sevgiliye,  mutluluk, enerji, keyif ve sanat kavramlarını bir arada sunabilen bir Sevgililer Günü hediyesi almayı başarmak… Sıradışı tasarımlarıyla öne çıkan, sıcak-soğuk birbirinden farklı birçok lezzetli içecek yapabilen NESCAFÉ Dolce Gusto kahve makineleri, kahve sanatının tüm inceliklerini taşıyan harika hediye seçenekleri sunuyor.


Eğlenceli Mini Me, neşeli Genio, orjinal Melody, tasarım harikası Circolo, küçük ve güçlü Piccolo, sanat eseri Billy The Artist, kıvrımlı Jovia ve ikonik MINI makinelerden biri mutlaka sevgilinizin tarzını yansıtıyor.


Bu arada Sevgililer Günü’ne özel olarak www.dolce-gusto.com.tr web adresi üzerinden Mini Me kahve makinesini alana Latte Macchiato Bardak Seti ve kahve kapsülü hediye ediliyor.

Ustaca kavrulmuş, özenle öğütülmüş  yüksek kaliteli kahve çekirdekleri, akıllı kapsül sistemi ile saniyeler içinde her zevke uygun sanat eseri içecekler hazırlamak artık çok kolay. NESCAFÉ® Dolce Gusto® makineler ile istenilen kahveyi hazırlamak için kapsülü makineye  yerleştirip düğmesine basmak yeterli. NESCAFÉ® Dolce Gusto®, gelişmiş  teknolojisinin sağladığı profesyonel kahve makinelerinde uygulanan maksimum 15 barlık basıncı sayesinde bol köpüklü, çok lezzetli ve sıcacık bir kahveyi saniyeler içinde sunabiliyor.  Neşeli ve sıradışı  tasarımlarıyla da göz dolduran NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahve makineleri, farklı lezzetteki onlarca çeşit sıcak-soğuk içeceği evde hazırlama olanağı sunan pratik teknolojileriyle, sevgilinizle size eşsiz bir kahve deneyimi yaşatacak.
Bu tatlış makineler için:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder