24 Eylül 2017 Pazar

İstanbul Kahve Festivali’ne Rioba Kahveleri ve Gastronometro Tatları Damgasını Vurdu...

Metro Toptancı Market’in özel markası Rioba benzersiz kahve çeşitlerini soğuk ve sıcak demleme metotları ile İstanbul Kahve Festivali ziyaretçileriyle buluştururken, Gastronometro şeflerinin hünerli ellerinden çıkan özel lezzetler de ziyaretçilere farklı deneyimler yaşattı.

Kahve severlerin her yıl büyük bir heyecanla beklediği İstanbul Kahve Festivali, Metro Toptancı Market’in özel kahve markası Rioba’nın birbirinden lezzetli kahveleri ve gastronomi keşif merkezi Gastronometro’nun eşsiz tat eşleşmesi deneyimi sunan benzersiz lezzetleri ile 21 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta başladı.

Rioba markasının Kolombiya, Etiyopya, Brezilya, Endonezya çekirdekleri ile hazırladığı birbirinden lezzetli kahveler, bu kahve çeşitleri için özel olarak üretilen kekler ve sandviçler eşliğinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Metro Toptancı Market’in deneysel ve keşifsel mutfağı Gastronometro şeflerinin Rioba kahveler kullanarak hazırladığı çaylı çikolatalı lolipop, enerji bar ve espresso fondü sunumları standa gelen ziyaretçilerin dikkatini çekerken, soğuk ve sıcak demleme metotlarıyla servis edilen Fair Trade kahveleri de misafirlerimizden büyük ilgi gördü. 
Mehmet Bağcı Çizimleri Kahve Kupalarında
Rioba standının bu yılki sürprizi ise karikatür sanatçısı Mehmet Bağcı oldu. Rioba standına gelen katılımcılara hediye edilen kahve kupalarında Mehmet Bağcı’nın kahve temalı çizimleri yer aldı.  

24 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olan festival süresince tüm kahve severler Rioba standında leziz kahvelerini yudumlarken, Gastronometro şeflerinin kahve çekirdekleri kullanarak hazırladıkları inovatif tatlı eşleşmeleri ile benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.

Metro Toptancı Market, dünyanın en önemli toptan ve gıda perakende şirketlerinden Metro’nun satış şirketlerinden biridir. Metro Toptancı Market, profesyonellerin kendileri ve işyerleri için ihtiyaç duydukları 20.000 çeşit gıda ve 30.000 çeşit gıda dışı ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunmaktadır.
Metro Toptancı Market, 35 ülkede 750’den fazla mağazayla hizmet vermektedir. Dünya çapında 150.000’den fazla çalışanı olan şirket, 2015 – 2016 yılında 37 milyar Euro’luk satış gerçekleştirmiştir. 
Metro’nun lokomotif şirketi olarak kabul edilen Metro Toptancı Market, ülkemizde 1990’dan bu yana faaliyet göstermektedir. Uygun fiyatlı, taze ve kaliteli on binlerce ürün, yurt çapına yayılmış 35 Metro Toptancı Market mağazasında satışa sunulmaktadır.
Tüm Metro mağazalarında “Tarladan Çatala” gıda güvenliği yönetim sisteminin kurulmasını esas alan bir standart olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartları yüzde 100 uygulanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder