26 Eylül 2017 Salı

Coffee Festival Ankara, Bilkent Station’da!

Bilkent Station ‘Coffee Festival Ankara’ ile ikinci kez bir kahve şölenine imza atıyor. Geçtiğimiz sene düzenlenen ve kahve severlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Coffee Weekend Ankara’ ile tadı damaklarında kalan kahve tutkunları 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Bilkent Station’da düzenlenecek festival ile yine dünyanın farklı ülkelerinden gelen yeni nesil kahve lezzetlerini tatma fırsatını bulacaklar.
Etkinlikte önde gelen nitelikli kahve dükkanları, artisan yiyecek üreticileri, kahve makinesi üreticileri ve mixology lezzetler yer alacak. Usta baristalar yeni nesil kahve markaları özel demleme teknikleri ve sunumlarıyla Bilkent Station konuklarına kahve dolu saatler yaşatacak. Şölende özel ikramlar, konserler ve sürpriz gösteriler yine kahve severler ile bulaşacak.
Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören şölende 9,000’e yakın kahve severi ağırlayan Bilkent Station bu yıl üç günlük kahve maratonunda kahve tutkunlarına dünyanın farklı ülkelerinden lezzetleri bir arada sunmayı vadediyor.
‘Coffee Festival Ankara’ ile yine Bilkent Station konukları kahve demleme tekniklerini, nitelikli kahvenin özelliklerini, evde kahve yapım sırlarını ve merak ettikleri her şeyi kahve uzmanlarından öğrenme fırsatı da yakalayacak.
Bilkent Center, 1998’den bu yana Ankara’nın “ilk” açılan alışveriş merkezlerinden biri olarak, açıldığı günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alışveriş merkezi tanımını genişleterek “yaşam merkezi” kavramını sektöre kazandırmıştır.
Bilkent Holding üyesi şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş.  bünyesinde bulunan Bilkent Center ve 2015 yılında açılan Bilkent Station alışveriş merkezi ve “yaşam merkezi” olarak her yaştan ziyaretçiyi ağırlamaktadır.
Yurt içinde on bir alışveriş merkezinde imzası olan Tepe Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. halihazırda Bilkent Center, Bilkent Station, Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Tepe Prime Avenue’nun mülk yönetimini gerçekleştirmekte ve son dönemde gerçekleştirilen bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetini vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder