7 Eylül 2017 Perşembe

ZUBİZU Ayrıcalığı Gloria Jean’s Coffees’lerde...

Hayatı kolaylaştıran ve avantaj dolu bir dünyayı üyeleri ile buluşturan mobil uygulama ZUBİZU, Gloria Jean’s Coffees ile yaptığı iş birliğiyle kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.
ZUBİZU, en kaliteli kahve çekirdeklerinden meydana gelen iki yüze yakın kahve çeşidini yüzde 20 indirimle keşfetmek isteyen kullanıcılarını, Gloria Jean’s Coffees’lerin 21 ilde 60 mağazasına davet ediyor.

30 Eylül’e kadar devam edecek kampanyadan yararlanarak gurme kahveleri ZUBİZU ayrıcalığıyla tatmak için yapılması gereken tek şey ZUBİZU kullanıcısı olmak.
ZUBİZU mobil uygulamasını Apple Store ve Google Play’den indirebilirsiniz. 

*Kampanya 7 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında yalnızca kahve alışverişlerinde geçerlidir. Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda kişiye özel öneri ve içerikler sunan mobil uygulama ZUBİZU, Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. tarafından geliştirilmiştir. İlgi alanlarına göre şekillenen, en güncel trendlerden beslenen ZUBİZU, içinde mobil ödeme, restoran ve otel rezervasyonu, bilet satın alma gibi fonksiyonları da barındıran yeni nesil bir mobil uygulamadır.

https://www.zubizu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder