29 Eylül 2017 Cuma

TAB Gıda ve NESCAFÉ® Alegria’dan Dünya Kahve Günü’ne Özel Sürpriz...

Müşterilerini her daim mutlu etmeyi ilke edinen TAB Gıda, bünyesinde bulundurduğu Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® restoranlarında 29-30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde 1 kahve alana 1 kahve bedava fırsatı sunuyor.
20 yılı aşkın süredir bünyesinde bulundurduğu Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarını müşterileriyle buluşturan TAB Gıda, 29 Eylül Dünya Kahve Günü’ne özel Nestlé Professional ortaklığıyla gerçekleştireceği kampanyasıyla kahve severleri ağırlayacak. 3 gün sürecek kampanya kapsamında birbirinden lezzetli sıcak NESCAFÉ® Alegria kahveler, 1 alana 1 bedava fırsatı ile sunulacak.  Siz de Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® şubelerinden birine gelerek tadına doyulmaz kahve kampanyasından yararlanabilirsiniz.
Görselde içecek servis şekli reklam amaçlı olup restoranlarda farklılık gösterebilir.
29 Eylül-01 Ekim 2017 tarihlerinde geçerli olan bu kampanya Havalimanı restoranları hariç tüm Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® restoranlarında geçerlidir. Paket servis hizmetinde geçerli değildir. Bu kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez. Kampanya içeceklerinden 1 adet alındığında, alınan kahvenin fiyatına eşdeğer veya daha düşük fiyattaki kahve bedava verilecektir. Kampanya içeceklerine sıcak çikolata ve sıcak kahve çeşitlerinin 8 oz boyları dahildir. Soğuk kahve çeşitleri ile 12 oz büyük boy kahveler kampanyaya dahil değildir. TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder