7 Eylül 2017 Perşembe

Cafe LUX* ile kahvenin kalbine yolculuk

Mükemmel tatil deneyiminin mükemmel lezzetlerden geçtiğine inanan LUX* Bodrum Resort & Residences, kahve saatini kaçırmayan konuklarını Cafe LUX*’a davet ediyor. Brezilya, Guatemala ve Etiyopya gibi ülkelerden gelen kahve çekirdeklerinin usta baristaların elinde unutulmaz lezzetlere dönüştüğü Cafe LUX*, misafirlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor

Misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmayı misyon edinen LUX* Bodrum Resort & Residences, kahve keyfini yeniden yorumluyor. Mükemmel kahvenin lüks değil zorunluluk olduğuna inanan LUX* Bodrum Resort & Residences, Cafe LUX* markasıyla dünyanın dört bir yanından gelen ve usta baristaların elinde eşsiz lezzetlere dönüşen kahveleri özel sunumlarla misafirleriyle paylaşıyor.
Tutku ile hazırlanıyor
LUX* Bodrum Resort & Residences’ın dünyanın en egzotik lokasyonlarındaki tesislerinin kalbinde yer alan Cafe LUX* ile taze kavrulmuş organik karışımların tadını çıkarırken en yeni lezzetleri deneyimleme imkanı bulacaksınız. Yeşil kahve çekirdeklerini kaynağından tedarik eden Cafe LUX*, ustalıkla eğitilmiş baristalar tarafından özenli ve tutkulu bir şekilde hazırlanan doğru kahveleri sunuyor. Kendi özel ev karışımı ile Brezilya, Guatemala ve Etiyopya dahil olmak üzere çeşitli ülkelerden gelen kahve çekirdeklerinden sıcak ve soğuk kombinasyon seçeneklerini servis eden Cafe LUX*, misafirlerini yeni bir tadım dünyasına davet ediyor. Cafe LUX*’ta kahve, tazeliğini koruması için küçük partiler halinde kavrulurken konuklar tüm gün boyunca bu etkileyici sürece şahit oluyor.

Yerel lezzetler cazip tatlılar
Yakında İstanbul Ataşehir’deki WBC İş Merkezin’de de yer alacak olan Cafe LUX*’ta niş kahvelerin yanı sıra özel olarak hasat edilmiş ve demlenmiş çaylar ile karışık ‘frozen’ içecekler de sıcak yaz günlerinde misafirlerini mutlu etmek için bekliyor. Olmazsa olmaz geleneksel Türk kahvesinin de mönüde üst sıralarda yer aldığı Cafe LUX*’ta kahvenize yerel lezzetlerin yanı sıra en cazip tatlı çeşitleri eşlik ediyor.

Her köşesinden denize girme olanağı
Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü ve konforu yeniden yorumlayan LUX*’ın Türkiye’deki ve Avrupa’daki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences, Bodrum Adabükü’nde konumlanıyor. Ege Denizi’nin masmavi suları ile kaplı yarımadasında her cephesinden panoramik deniz manzarasına sahip olan LUX* Bodrum Resort & Residences havaalanına yakın lokasyonu ve transfer teknesiyle ulaşım kolaylığı sunuyor. 650 metrelik beyaz kum plajıyla her köşesinden denize girme olanağı sunan LUX* Bodrum Resort & Residences 91 otel odası, 72 residence ve beach villası ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılıyor.
Unutulmaz bir tatil deneyimi
LUX* Bodrum Resort & Residences’ta SPA, açık hava sineması, iki alakart restoran, çocuk oyun alanı, lavanta bahçesi gibi sosyal donatılar ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Şef Barış Torcu’nun orijinal LUX* mutfağını kendi zevkine göre yorumladığı, İtalyan mutfağından seçkin lezzetler sunan Stella Restaurant ve Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini barındıran Beach Rouge Restaurant ile bambaşka lezzetlerle tanıştıran LUX* Bodrum Resort & Residences, avantajlı tatil seçenekleriyle unutulmaz bir deneyimin kapılarını aralıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder