19 Eylül 2017 Salı

NESCAFÉ® Dolce Gusto® yeni limited edition espresso Catuai do Brasil ile İstanbul Coffee Festival’de...

NESCAFÉ® Dolce Gusto®, eşsiz tatlı çiçeksi aromasıyla Brezilya’da yetişen özel bir arabica çekirdeğinden üretilen Catuai do Brasil espressoyu ilk olarak İstanbul Coffee Festival’de kahveseverlerin beğenisine sunacak.
Modern kahve sanatı, yüksek kalite kahve sistemi NESCAFÉ® Dolce Gusto®, 21-24 Eylül tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek İstanbul Coffee Festival’de bu yıl da yerini alıyor.
Festival alanındaki NESCAFÉ® Dolce Gusto® standını ziyaret edenleri bu yıl espresso düşkünleri için %100 arabica çekirdeklerinden hazırlanan yeni bir keşif bekliyor. Brezilya’da yetişen, çiçeksi aromanın bal ve menekşe notalarıyla zenginleştiği eşsiz Catuai çekirdeklerinden limited edition olarak hazırlanan Catuai do Brasil espresso, festivalde ilk kez tanıtılıyor. Catuai, NESCAFÉ®nin 50’yi aşkın arabica çekirdeği arasındaki yeni keşfi olarak kahveseverlerle buluşuyor.
Sıradışı aromatik imza
Sıradışı aromatik bir imzaya sahip Catuai, yerel Güney Amerika dilinde “çok iyi” anlamına geliyor. Kelime anlamının hakkını veren yeni ve büyüleyici limited edition için büyük özenle kavrulan Catuai çekirdekleri gizli kahve aromalarını ve şaşırtıcı çiçeksi notaları açığa çıkarıyor.
Karşı konulmaz kadifemsi krema
Kendine has catuai çekirdeklerinden ilham alarak NESCAFÉ® Dolce Gusto®nun kahve yaratıcıları tarafından geliştirilen eşsiz espresso, karşı konulmaz kadifemsi kremasıyla her zaman zengin ve aromatik bir lezzet sunuyor.
Hava geçirmez kapsüllerle her zaman taze kahve
Dolce Gusto®nun hava geçirmez mühürlü kapsülleri, kahvenin tazeliğini koruyarak bu yeni espressonun aromatik zenginliğini kahveseverler için her zaman hazır tutuyor.
Catuai do Brasil kapsülleri www.dolce-gusto.com.tr adresinde Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo imkanı ile sınırlı sayıda satışa sunuluyor.
NESCAFÉ® Dolce Gusto®, tüm dünyada 80’den fazla ülkede satılan, gelenekselin ötesindeki yüksek kalite kahve sistemidir. NESCAFÉ® Dolce Gusto®, en gelişmiş teknolojik yenilikleri, çarpıcı makine tasarımlarını ve yüksek kalite kahve çekirdeklerinden elde edilen birinci sınıf karışımların geniş bir yelpazesini sunmakta ve kahve aşıklarının evlerinin sıcacık rahatlığında kendi kişisel kahve lezzetlerini saniyeler içerisinde yaratmalarına yardımcı olmaktadır.
www.dolce-gusto.com.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder