7 Eylül 2017 Perşembe

Kahve Tutkunlarının Vazgeçilmezi Davidoff Café, Tchibo Mağazalarında...




Kahve ile lüksün eşsiz buluşması Davidoff Café ürünleri artık seçili Tchibo mağazaları ve www.tchibo.com.tr internet mağazasında satışa sunuluyor. Tchibo'nun distribütörü olduğu; özenle seçilmiş, en kaliteli Arabica kahve çekirdekleriyle hazırlanan Davidoff Café, lezzet tutkunlarına benzersiz bir kahve deneyimi yaşatıyor. 

En kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmiş farklı damak zevklerine uygun lezzetleri kahve tutkunlarıyla buluşturan Tchibo, bu kez yeni ve özel tatları keşfetmeyi sevenler için Davidoff Café’yi sunuyor. Türkiye distribütörlüğünü Tchibo’nun yaptığı ve ilk olarak çözünebilir kahve çeşidini Migros ve Macrocenter’larda satışa sunduğu Davidoff’un tüm çözünebilir hazır kahve, filtre kahve, öğütülmüş ve çekirdek kahve çeşitleri; şimdi seçili Tchibo mağazaları, www.tchibo.com.tr internet mağazasında, Macrocenter’larda eşsiz bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.


Tchibo, Doğu Afrika ve Latin Amerika’dan özenle seçilen, en kaliteli Arabica kahve çekirdekleriyle üretilmiş Davidoff Café’nin sekiz farklı çeşidini satışa sunuyor. Çekirdek ve öğütülmüş olmak üzere iki çeşidi bulunan Davidoff Café Espresso; yoğun kavrulmuş, dengeli aromasıyla mükemmel espresso lezzetini yaşatıyor. Yoğun gövdeli, hafif asitli, baharat ve meyve dokunuşlu Davidoff Café Rich Aroma, en keyifli anlara eşlik ediyor. Davidoff Café Rich Aroma’nın filtre ve çözünülebilir kahve çeşitleri bulunuyor. Orta sertlikteki yumuşak içimiyle eşsiz kahve deneyimi sunan Davidoff Café Fine Aroma, filtre ve çözünülebilir kahve çeşitleri mevcut. Aromalı, yumuşacık kremalı yapıya sahip çekirdek kahve Davidoff Café Créme, rahat içimli kahvelerden hoşlananlara hitap ediyor. Davidoff Café, geniş aroma yelpazesiyle kahvede mükemmeli arayanları bekliyor.

Davidoff Café ürünlerinin satışa sunulduğu mağazalar
Kadıköy, Metrocity, Buyaka, Capitol, Espark, Mersin, Zirvekent, Taurus, Ziyapaşa, Ankamall, Kozzy, İçerenköy, Oasis, Aqua, Capacity, Agora, Bornova, Palladium, Gordion, Shemall, Caddebostan, Şaşkınbakkal, Alsancak, Cepa, Akasya, İstinyepark, Panora, Korupark, Bahariye, Arcadium

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2015 yılında dünya genelindeki 12.200 çalışanıyla 3,4 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Polonya’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir.
1949 yılında Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder