11 Şubat 2017 Cumartesi

Sevgililer Günü’ne Eğlence Katan Mekan Coffee Gutta’da “Sevgini Bardağa Dök!”

Üçüncü nesil kahve akımının en önemli temsilcilerinden Coffee Gutta,
sosyal medyada Sevgililer Günü’ne özel gerçekleştirdiği etkinlikle kahve severlerin sevgisini paylaşıyor.
14 Şubat’a özel, en eğlenceli ve sıra dışı mesajını bardağına yazan ve fotoğrafını instagram’da #coffeegutta etiketiyle paylaşanlar
hediyeler kazanıyor.
İşte paylaşılan mesajlardan bazıları;
Sabah kahvem gibisin sensiz güne başlayamıyorum…
Sevgilim, yumurtayı sahanda mı seversin yoksa deplasmanda mıJ
Ben kattım sana biraz, öyle sevdim seni… çünkü sen de bensiz o kadar güzel değilsin hani..
BJK’lılık herkese nasip olmaz, sevgimiz her yerde
Öyle bir severim ki seni, görmemişin sevgilisi olmuş derler….

Sevgisini farklı ilan etmek isteyenler için
Sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevgisini eğlenceli ve farklı olarak paylaşmak isteyenler için Coffee Gutta “Sevgini Bardağa Dök” etkinliğini başlattı. Etkinlik kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel en eğlenceli ve sıra dışı sevgi mesajını bardağına yazan ve fotoğrafını instagram’da #coffeegutta etiketiyle paylaşan katılımcılar, çeşitli hediyelerin sahibi olacak.
Ayrıca Coffee Gutta mağazalarında single orjin kahveler, enfes tatlı ve kekler ile bu özel güne lezzet katmak mümkün.
Sadece instagram üzerinden gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılara; tablet bilgisayar, yıl boyu ücretsiz kahve, kahve demleme ekipmanları ve Coffee Gutta kupalar hediye edilecek. Katılımcılar, ne kadar çok fotoğraf paylaşırsa o kadar hediye kazanma şansını artıracak. En fazla beğeni toplayan katılımcılar hediyelerin sahibi olacak. 14 Şubat akşamı son bulacak olan etkinliğin sonuçları Coffee Gutta instagram hesabından paylaşılacak.  
Coffee Gutta Hakkında
Coffee Gutta, 3. nesil kahve akımının en önemli temsilcilerinden. Kahvenin tadını standardize etmeden, yöresi ve çiftliklerindeki kendi özelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Coffee Gutta, single orgin kahveleri özel demleme teknikleriyle Türk müşterisinin damak tadına sunuyor. 2014 yılında “Kahvenin Rotası” sloganıyla kahve sektörüne hızlı bir giriş yapan Coffee Gutta, dünyanın en özel coğrafyalarından getirilen kahve çekirdeklerini özel demleme teknikleri ile hazırlayarak, kişiye özel sunumuyla dikkat çekiyor. Coffee Gutta Süleymaniye, Galata ve Şile olmak üzere şu anda üç şubesiyle kahve severlerle buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder