11 Şubat 2017 Cumartesi

Caffè Nero’dan 14 Şubat’a özel Çikolata Aşkı

Caffè Nero, 14 Şubat Sevgiler Günü’nde tüm çiftleri Çikolata Aşkı’nı keşfetmeye çağırıyor. Bitter, sütlü ve beyaz çikolatanın buluştuğu Çikolata Aşkı, Caffé Nero’nun mükemmel kahveleriyle harika bir ikili oluşturuyor.

Caffè Nero, Sevgiler Günü için lezzetiyle çikolata tutkunlarının başını döndürecek bir sürpriz hazırladı. Bitter, sütlü ve beyaz çikolatanın çikolatalı kekle buluştuğu Çikolata Aşkı, her çatalda yüzlerde kocaman gülümsemeler yaratıyor. Bu özel günü paylaşan çiftler mutlu anlar yaşatan Çikolata Aşkı, Caffé Nero’nun benzersiz espresso’suyla hazırlanan çeşit çeşit kahvelerle eşsiz bir uyum sergiliyor. 
Caffè Nero hakkında:
Akdenizli lezzetleri, farklı kahve çeşitleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketi Allegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report” araştırmasında da 9 yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın da en hızlı büyüyen 23’üncü şirketidir.


Kaliteli İtalyan kahvesi, sıcak atmosferi, leziz yiyecekleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa ülkelerinde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti. İngiliz Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 50 mağazası bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder