24 Şubat 2017 Cuma

IWSA’da Kronotrop Coffee Roastery Ekibiyle “Kahvenin Kimyası; Aromalara Yolculuk” Atölyesi

Mey/Diageo Türkiye tarafından, turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçirilen International Wine and Spirits Academy (IWSA), gastronomiye merak duyanlar için de birbirinden farklı konulardaki eğitim, atölye ve seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Kronotrop Coffee Roastry’nin temsilcisi Sabiha Apaydın  ve Umut Gökdeniz ile “Kahvenin Kimyası; Aromalara Yolculuk” başlıklı temel kahve eğitimi 28 Şubat Salı günü saat 19:00-21:30 saatlerinde IWSA’da gerçekleşecek.  

Farklı coğrafyalara ait kahve çekirdeklerini, farklı demleme methodları ile demleyerek lezzet farklarına dair teknik tadımların gerçekleştirileceği bu atölye kahve meraklıları için hem öğretici hem de lezzetli bir deneyim sunuyor.  Eğitime katılım bedeli kişi başı 150 TL.


IWSA etkinliklerine katılım ve detaylı bilgi için;


Adres: Şişli Merkez Mah. İstiklal Sok. Key Plaza No:11-A Şişli / İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder