11 Şubat 2017 Cumartesi

İnoksan, “Emblama’’ ile Mutfaklara Kahve Keyfinin En Şık Halini Getiriyor


Endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan, güne güzel başlamak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu lezzetli kahveleri hazırlayan Emblama Kahve Makinesi’ni kullanıcılara sunuyor. Göz kamaştıran tasarımıyla kullanıldığı mekanlara şıklık ve ergonomi getiren kahve makinesi Emblama, sunduğu gerçek kahve lezzetinin yanı sıra kolay ve pratik kullanımıyla da fark yaratıyor... Emblema Kahve Makinesi ve profesyonel mutfaklar için daha pek çok yenilikçi ürün hakkında bilgiye www.inoksan.com adresinden ulaşılabiliyor.
Profesyonel mutfak donanımlarıyla dünya çapında tercih edilen İnoksan’ın güvencesiyle Türkiye’de kullanıcılar ile buluşan  Emblama Kahve Makinesi, göz kamaştıran tasarımının ve sahip olduğu ergonomik ayrıntıların yanı sıra kusursuz kahve lezzeti vadediyor.

Ferrari’nin de yaratıcısı olan ünlü İtalyan otomobil tasarımcısı Giorgetto Giugiaro’nun tarzının, İtalyan kahve makinesi üreticisi Faema’nın ustalığı ile buluştuğu Emblama Kahve Makinesi, çarpıcı stili, üstün teknolojisi ve kullanım kolaylığı ile kullanıcılların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Okunması kolay grafik gösterge ekranının, çok sayıda fincanın ısıtılmasına olanak sağlayan geniş fincan ısıtıcısının ve eğimli yapıda tasarlanmış filtre tutucu kolların kullanım kolaylığı kazandırdığı Emblama Kahve Makinesi, mikro işlemcisi sayesinde kahve ve sıcak su dozaj programlamasını da kusursuz bir şekilde yapabiliyor. Cihazın sahip olduğu patentli “Smart Boiler” teknolojisi, buhar ve sıcak su kapasitesini optimize ederek yoğun kullanım esnasında bile cihaz verimliliğinin düşmesini engelliyor. Cihaz, tam ayarlı düğmeleri ve kullanıcıya daha hızlı hareket sahası sunarak aynı zamanda temizleme işleminin daha çabuk yapılmasını sağlayan geniş paslanmaz çelik çalışma alanı ile de fark yaratıyor. Faema’nın kalite ve üretim anlayışının bir ürünü olan Emblama Kahve Makinesi, ayarlanabilir termal dengeleme sistemi ile de kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

2, 3 ve 4 gruplu olarak otomatik ve yarı otomatik versiyonları mevcut olan Emblema Kahve Makinesi, İnoksan güvencesiyle kahve severler ile buluşuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder