9 Haziran 2017 Cuma

Babanıza Electrolux ile “Kahve Keyfi” hediye edin

Kahve seven babalara Electrolux’ün EasyPresso EEA111 model kahve makinesi ideal bir hediye seçeneği oluyor. Electrolux EasyPresso EEA111 iki taraflı su seviye göstergesi, su ısıtıcıyı doldururken su seviyesini kolayca takip edebilmeyi ve bir bakışta su ısıtıcı içinde ne kadar su kaldığını görebilmeyi mümkün hale getiriyor. Bu da babalara daha pratik bir kahve keyfini garanti ediyor.

Şık ve konforlu tasarım
Paslanmaz çelik tasarıma sahip EasyPresso EEA111 mükemmel cappucino için sıcak su ve buhar özelliği sunuyor. Optimal seviyede karışım ve tat için aroma seçeneği bulunuyor. 30 dk. sonra otomatik kapanma özelliğine sahip olan ürün 1400 Watt gücünde. Çıkarılabilir damlama tavası, ölçü kabı ve 1 metre uzunluğundaki kablosuyla konforlu bir kullanım imkanına sahip.

Electrolux, ev aletleri ve profesyonel ürünlerde dünya lideri bir markadır. Profesyonel kullanıcılarla işbirliği içinde akıllıca tasarlanmış yenilikçi ve doğaya karşı duyarlılıktan taviz vermeyen çözümler sunmaktadır. Sunduğu ürünler arasında elektrikli süpürgeler, buzdolapları, fırınlar, pişirme ürünleri, set üstü ocaklar, bulaşık makineleri, klimalar ve küçük ev aletleri yer almaktadır. Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire ve Electrolux Grand Cuisine markalarını bünyesinde bulunduran grup, her yıl 150’den fazla ülkede 60 milyonun üzerinde ürün satmaktadır. Electrolux 58.000 çalışanı ile 2015 yılında 124 milyar İsveç Kronu (SEK) değerinde satış gerçekleştirmiştir.

Daha fazla bilgi için: http://www.electrolux.com.tr/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder