30 Eylül 2018 Pazar

Kahve Dünyası’ndan Dünya Kahve Günü’ne Özel 1+1 Kampanyası

Kahve Dünyası, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü çok keyifli bir sürprizle kutluyor! Yalnızca 1 Ekim Pazartesi günü geçerli olan kampanyada, Kahve Dünyası’nın mobil uygulamasını kullanarak mağazalardan bir kahve alanlara, ikinci kahve anında hediye ediliyor.

Kahve Dünyası, ‘kahvenin keyfi sevdiklerimle birlikte çıkar’ diyenler için çok özel bir kampanya düzenliyor. 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde geçerli olan kampanyada, Kahve Dünyası’nın mobil uygulamasını kullanarak mağazalardan bir kahve alanlara, ikinci kahve anında hediye ediliyor.
Kahve Dünyası; Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen, kendine has aroması ve karakteristik özellikleri olan yöresel kahve çekirdeklerini özenle kavurarak ilk günkü tazeliği ve aromasıyla kahve severlerin beğenisine sunuyor. Türk kahvesi çeşitlerinden espresso ve filtre kahveye uzanan lezzetler, aromaları ve tatlarıyla cezbediyor.

Alışverişlerde Çekirdek puan kazandıran, kahveler hakkında bilgiler verilen, kampanyalar hakkında bilgi verilen ve en yakın mağazanın kolaylıkla bulunmasına olanak tanıyan Kahve Dünyası mobil uygulaması, Google Play veya App Store’dan indirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder