21 Eylül 2018 Cuma

İstanbul Kahve Festivali’ne Rioba Kahveleri ve Gastronometro Tatları Damgasını Vurdu

Metro Türkiye’nin özel markası Rioba benzersiz kahve çeşitlerini soğuk ve sıcak demleme metotları ile İstanbul Kahve Festivali ziyaretçileriyle buluştururken, Gastronometro şeflerinin hünerli ellerinden çıkan lezzetler de ziyaretçilere farklı deneyimler yaşattı. 
Kahve severlerin her yıl büyük bir heyecanla beklediği İstanbul Kahve Festivali, Metro Türkiye’nin kendi özel kahve markası Rioba’nın birbirinden lezzetli kahveleri ve gastronomi keşif platformu Gastronometro’nun benzersiz lezzetleri ile 20 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta başladı. 
Rioba markasının Kolombiya, Etiyopya, Brezilya, Endonezya çekirdekleri ile hazırladığı birbirinden lezzetli kahveler ve benzersiz ikramlar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Metro Türkiye’nin deneysel keşif mutfağı Gastronometro şeflerinin Rioba markalı kahve ve çaylar kullanarak hazırladığı çaylı çikolatalı lolipop, enerji bar ve espresso fondü sunumları standa gelen ziyaretçilerin dikkatini çekti. Soğuk ve sıcak demleme metotlarıyla servis edilen Fair Trade kahveleri ve festivale özel hazırlanan çaylı dondurma da misafirlerden büyük ilgi gördü. 


24 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olan festival süresince tüm kahve severler Metro standında leziz kahvelerini yudumlarken, Gastronometro şeflerinin Rioba kahve ve çaylarını kullanarak hazırladıkları inovatif ikramlar ile benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder