21 Eylül 2018 Cuma

Fakir’in Yeni Kahve Makinelerine İstanbul Coffee Festival’de Yoğun İlgi

 Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte’nin yeni kahve makineleriİstanbul Coffee Festival’de yoğun ilgi gördü…
Titizlikle yürüttüğü Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucu tasarladığı ürünlerle fark yaratan Fakir Hausgeräte, bu yıl 5.si gerçekleştirilen ve Avrupa’nın en büyük kahve festivali unvanına sahip İstanbul Coffee Festival’de yerini aldı. 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen festivalde kahve dükkanları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer aldı.
Kaave Türk kahvesi makinesi ile sıcak içecek hazırlama ürünleri kategorisine hızlı bir giriş yapan Fakir Hausgeräte, bu yıl İstanbul Coffee Festival’de yeni profesyonel kahve makinelerini görücüye çıkardı. Standı ziyaret eden misafirler, Fakir’in yeni profesyonel kahve makineleri Blend Optimal, Babila, Blend Master, Blend Solo, Brew & Go, Brew & Go Time, Acopino Prove Fakir Kaave Dual Pro ile Türk kahvesinden dünyanın en popüler kahvelerine kadar birbirinden leziz kahveleri deneyimledi. Baristaların usta ellerinden çıkan mis gibi aromalı kahveler, Fakir standını ziyaret eden misafirlerin damaklarında iz bıraktı.  
Bu yıl üçüncü kez İstanbul Coffee Festival’de yer almaktan mutlu olduklarını belirten Fakir Hausgeräte CMO’su Esra Özden Türköz, “İlk Türk kahvesi makinemiz Kaave, kısa zamanda büyük bir başarı elde ederek sektörde ve tüketicinin gönlünde kendisine kalıcı bir yer edindi ve bizi gururlandırdı. Kaave’nin başarısı sonrasında özellikle HORECA ve cafe zincirlerinin gözdesi haline gelecek Kaave Dual Pro Türk kahvesi makinesi ZÜCHEX 2018’de misafirlerin yoğun ilgisini gördü. İstanbul Coffee Festival’de de beğenilen Kaave Dual Pro’nun 2019’da yıldız ürünlerimizden olacağını düşünüyorum.
Çift hazneli olarak tasarlanan Kaave Dual Pro, tek tuşla 8 fincan kahveyi aynı anda yapabiliyor. Ayrıca kendinden su alma özelliği sayesinde belirtilen fincan kadar suyu haznesinden kendisi alarak pratiklik sağlıyor. Kaave Dual Pro da yine Kaave gibi cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı. Fakir Kaave Dual Pro, Rouge, Violet, Rosie, Turquoise ve beyaz renk seçenekleriyle mutfaklara şıklık katacak.
Son yıllarda dünyada kahveye olan ilginin artması ve Fakir Kaave’nin başarısının ardından Ar-Ge ekibimizle daha iyisini daha profesyonelini nasıl yapabiliriz diye düşündük. Akabinde hem evlerde hem de cafe, restoran gibi işletmelerde kullanılabilecek profesyonel kahve makineleri ürettik. İstanbul Coffee Festival’de görücüye çıkan bu kahve makinelerimizi, Mutfak Koçu Şef Recep Aydoğan ve baristalar vasıtasıyla profesyonel bir bakış açısıyla standımızı ziyaret edenlere anlattık. Kahve Professional Serisi ile dünyanın en ünlü kahvelerini yapabilmek mümkün. Misafirlerimiz standımızda şef ve baristaların profesyonel kahve makinelerimiz ile yaptığı birbirinden aromalı kahveleri deneyimledi” dedi. 
Bu yıl festivalde tadım ve ikramlar, barista show’lar, profesyonel eğitimler, konserler, özel tasarım ürünler, workshop ve seminerler yer alıyor. 
Ayrıntılı Bilgi: www.fakir.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder