3 Temmuz 2018 Salı

Yeni Teavana® Shaken Infused Iced Tea İle Doğal ve Serin Yaz…

Her dönem misafirlerini yeni lezzetlerle buluşturan Starbucks,doğal serinlik kaynağı Teavana® Shaken Infused Iced Teaile sadece kahve severleri değil, çaydan vazgeçemeyenleri de düşünüyor. Her misafir için özel el yapımı ve taze olarak hazırlanan Teavana® Shaken Infused Iced Tea’ler yazın yeni favori soğuk içeceği olmaya aday.
Starbucks bu yaz hem lezzeti hem de hazırlanışıyla adından söz ettirecek Teavana® soğuk çay serisi ile misafirlerine serin bir yaz vadediyor. Sağlıklı ve hafif beslenme trendinin yükseldiği yaz aylarında şekersiz seçenekleri de bulunan Teavana® Shaken Infused Iced Tea’ler 3 farklı çeşidi ile menüde yerini alıyor.

Taze demlenmiş yeşil çay ve meyve özlerinin buz ile karıştırılması ile oluşan şeftali özlü Teavana® Peach Citrus Infused Green Tea ile ananas özlü Teavana® Pineapple Infused Green Tea ve taze demlenmiş siyah çay ile meyve özlerinin buz ile eşsiz birleşiminden oluşançilekli Teavana® Strawberry Infused Black Teadoğal ve şekersiz bir serinlik arayanları Starbucks mağazalarında bekliyor. 

İsteyenler için; Starbucks’ın yepyeni ‘Teavana® Shaken Infused Iced Tea’ serisi, şeker şurubu ile tatlandırılıp buz ve limonatanın eşsiz uyumu ile hazırlandığında da tatlı bir alternatif de oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder