26 Temmuz 2018 Perşembe

Bodrum’un Yeni Gözdeleri: Soğuk Türk Kahvesi ve Kruvasantin

Kahve Dünyası, Bodrum’un sıcak günlerinde ferahlamak isteyenler için Soğuk Türk Kahvesi ve Kruvasantin ikilisini öneriyor. Süt, bitter çikolata ve buzla bambaşka bir lezzete bürünen Soğuk Türk Kahvesi, kalbinde kaymaklı dondurmayı saklayan taptaze Kruvasantin ile birlikte her yaştan Kahve Dünyası misafirine lezzet şöleni yaşatıyor. 

Bodrum’un kavurucu sıcaklarına kısa bir mola vermek isteyen lezzet müdavimleri, Kahve Dünyası mağazalarının ferah ortamında yepyeni bir ikiliyle tanışıyor: Soğuk Türk Kahvesi ve Kruvasantin.

En kaliteli Arabica çekirdeklerinin özel olarak kavrulmasıyla hazırlanan eşsiz Türk kahvesine yepyeni bir tat Soğuk Türk Kahvesi, süt, bitter kaşık çikolata, buz, bitter rende çikolata ve çikolata sosunu buluşturuyor. Kahve Dünyası mağazalarında her gün taze olarak pişirilen, sıcak badem kremalı ve badem krokanlı kruvasanın kalbinde kaymaklı dondurmayı saklayan Kruvasantin ise Bodrum’un keyifli ortamına çok yakışıyor. 

Sunumları ve lezzetleriyle alışkanlık yaratan Soğuk Türk Kahvesi ve Kruvasantin, Kahve Dünyası’nın tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeden özenle hazırlanıyor.

 https://www.kahvedunyasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder