3 Temmuz 2018 Salı

Caffè Nero'dan ferahlatıcı yaz lezzetleri

Birbirinden farklı lezzetleri misafirlerine sunan Caffè Nero, yaz sıcaklarında da yepyeni Shaken Over Ice çeşitleri ile içinizi serinletecek. Ahududu & Hibiskus Iced Tea ve limonata keyifli molaların ferahlatan lezzetleri olacak.

Caffè Nero, soğuk lezzetlerden vazgeçmeyen misafirleri için kaliteli İtalyan kahvelerinin yanı sıra, birbirinden eşsiz tatlara da yer veriyor. Caffè Nero, yeni soğuk içecek kategorisi Shaken Over Ice ailesinin tatlı lezzetleri ile sıcak yaz günlerini taçlandıracak.  Doğal meyve sularınınshaker’da buzla buluşmasıyla yaratılan Shaken Over Ice çeşitleri, baristalar tarafından sipariş anında, taptaze ve  kişiye özel olarak hazırlanacak. Ahududu & Hibiskus Iced Tea ve Limonata ise yaz sıcaklarının keyfini çıkarmanızı sağlayacak Shaken Over Ice lezzetlerinin başında gelecek.

Caffè Nero Limonatası, içindeki mevsim limonlarıyla tazelenmek isteyenlerin ilk tercihi olacak. Ahududu & Hibiskus Iced Tea ise soğuk çay deneyimini sıra dışı bir tatla denemek isteyenler için serinletici bir alternatif olacak.

Birbirinden farklı lezzetleri misafirlerine sunan Caffè Nero, Shaken Over Ice çeşitleri ile yazın enerjisini zirveye taşıyacak.
https://caffenero.com/tr/tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder