3 Temmuz 2018 Salı

Mutfağından Kahve, Evinden Misafir Eksik Olmayanlara n11.com’dan Bitmeyen Kahve Keyfi

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, sevdiklerinizle sohbetlerinize eşlik eden, sadece birkaç dakika içerisinde hazırladığı kahve çeşitleri ve farklı yetenekleriyle sizi kahve diyarına bir yolculuğa çıkaracak kahve makinesi çeşitlerini platformunda kahve severlerle buluşturuyor.
E-ticaret platformu n11.com, farklı kahve çeşitlerini evinizde de hazırlamanızı sağlayan kahve makinelerini platformunda bir araya getiriyor. Tam otomatik sistemleriyle istenilen kahveyi tek dokunuşta hazırlamanıza imkân veren makineler ile size sadece dolu dolu bir espressonun, sert ve uyandırıcı bir filtre kahvenin, bol köpüklü bir lattenin, yumuşak içimli bir cappuccinonun ya da kırk yıl hatırı olan Türk kahvesinin tadını çıkarmak kalıyor.


Filtre kahve ve press kahve birçok kahvenin aromasını ortaya çıkartan, kahve dünyasını tanıyabileceğiniz lezzetli ve uygun maliyetli bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Filtre kahve makineleri sıcak suyu daha ince çekilmiş kahve içerisinde demleyip süzüyor. Kahvenin toplandığı cam demlik, alttan ısıtmalı ve kahveyi bir iki saat sıcak olarak bekletebiliyor. 
Ev ya da kalabalık ofis ortamlarında ideal alan bu makinelerin, zaman ayarlı ya da kahveyi otomatik çekerek doldurma yapan modelleri de bulunuyor. Hazır kartuş ya da ambalajlı kahvelerin kullanıldığı makineler ise hızlı bir espresso keyfi sunuyor. Espresso makinelerinde bulunan sıcak süt köpüğü yapmanıza ve suyu/sütü ısıtmanıza olanak veren basınç musluğu sayesinde cappuccino, americano, latte gibi kahveli içecekler de yapılabiliyor. Her bütçeye her zevk ve ihtiyaca hitap eden, birbirinden farklı kahve makinelerinin tamamı n11.com’da beğenilerinize sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder