25 Aralık 2016 Pazar

Starbucks Palladium Reserve™ mağazasında benzersiz kahve deneyimi sizi bekliyor

Starbucks Palladium Reserve™ mağazasında benzersiz kahve deneyimi sizi bekliyor
Starbucks Reserve konsepti ile dünyanın en özel çekirdeklerini bardağınıza taşıyan Starbucks, Palladium AVM’deki yeni mağazasıyla, misafirlerine yepyeni bir kahve deneyimi sunuyor. Yeni demleme seçeneklerinden, ilk kez sunulan menüsüne farklı bir deneyim dünyası yaratan Starbucks Palladium Reserve™, misafirleriyle buluşuyor!
Starbucks, dünyada nadir bulunan egzotik kahve çekirdeklerinin özel yöntemlerle demlendiği Reserve™ mağaza konseptiyle kahve severlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’de 4 Reserve™ mağazası ile misafirlerine hizmet veren Starbucks, Palladium AVM’de açılan yeni Starbucks Reserve™ ile daha fazla kahve severe ulaşıyor.
Starbucks Reserve™ ile Farklı Deneyimler
Palladium Reserve™ mağazası kahve severlere, farklı demleme teknikleri ile hazırlanan yepyeni içeceklerle, daha önce denenmemiş lezzetler ve deneyimler sunuyor.
Daha önce Reserve™ kahvelerini Clover ve Pour Over’da demleyerek misafirlerine sunan Starbucks, bu mağazasında ilk kez Reserve™ kahve çekirdeklerini Black Eagle makinası ile espresso olarak hazırlıyor. Reserve™ Micro Blend harmanı ile sadece Palladium Reserve™ mağazasında deneyimleyebileceğiniz Freddo Cappucino, Americano Con Crema, Madagascar Vanilla Latte, Sparkling Mint Espresso, Demerara Latte, Piccino, Shakerato ve Shakerato Bianco’nun yer aldığı özel espresso menüsü, Palladium Reserve™ mağazasını en özel Starbucks Reseve™’lerden biri yapıyor.
Kahvenin lezzetini ortaya çıkaran, nüansları göz önüne seren, her fincanda lezzet katan ‘tek fincanlık demleme yöntemi Clover’, Palladium Starbucks Reserve™’de de yerini alıyor. Clover, kahvenin tadının da kokusu kadar iyi olması gerektiğinden yola çıkılarak geliştirilmiş; bugün tüm dünyada sadece Starbucks mağazalarında sunulan bir demleme yöntemi olarak, Reserve™ kahvelerinin tatlarının en yoğun ve mükemmel şekilde deneyimlenmesini sağlıyor.
Palladium Starbucks Reserve™’de Clover’ın yanı sıra Pour Over, Chemex ve Syphon demleme teknikleri de kahvenin profiline ve tercihinize göre özenle seçilerek uygulanıyor. Sadece Palladium Starbucks Reserve™’de bulunan Karamelli Ekler, Mini Oreo’lu Cheesecake, Tereyağlı Kruvasan ve Enginarlı Keçi Peynirli Sandviç gibi farklı lezzetlerin bulunduğu yiyecek menüsü de Palladium Starbucks Reserve™’ü ziyaret etmeniz için lezzetli bir neden.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder