25 Aralık 2016 Pazar

Caffè Nero’nun yeni yıla özel lezzetlerini keşfedin

Caffè Nero, yeni yıla girerken sizi birbirinden özel lezzetlerle tanışmaya davet ediyor. Fındık ve karameli buluşturan Toffee Caramel Latte, nane ile çikolatanın uyumunu fincanınıza taşıyan Chocolate Mint’in yanı sıra Berry Cake ve Brie Panini de Caffè Nero’da sizleri bekliyor.
“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, yeni yılı yepyeni lezzetlerle karşılıyor. Caffè Nero’nun kahve tutkunları için fındık-karamel ile çikolata-nanenin muhteşem uyumunu damaklara taşıyan iki farklı sürprizi var: Toffee Caramel Latte ve Chocolate Mint. Karamelize edilmiş fındık aromalı latte’nin krema ve toffee parçalarıyla buluştuğu Toffee Caramel Latte, lezzetiyle adeta alışkanlık yapıyor. Chocolate Mint ise naneli çikolata aromalı kahvenin üzerindeki çikolatalı kreması ve taze naneyle baştan çıkarıyor.
Caffè Nero’nun yeni lezzetleri kahveyle bitmiyor. Çikolatalı tutkunlarının aklını başından alacak Berry Cake ve Brie Panini de Caffè Nero’da sizleri bekliyor. Çikolata ve frambuazlı Berry Cake, kahvenin yanına çok yakışıyor. Taptaze ve daha çıtır panini ekmeği içine füme hindi, ünlü Fransız Brie peyniri ve kapya biberle hazırlanan Brie Panini’nin tadına da doyum olmuyor.

Caffè Nero hakkında:
Akdenizli lezzetleri, farklı kahve çeşitleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketiAllegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report”araştırmasında da 9 yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın da en hızlı büyüyen 23’üncü şirketidir.
Kaliteli İtalyan kahvesi, sıcak atmosferi, leziz yiyecekleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa ülkelerinde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti. İngiliz Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 50 mağazası bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder