25 Aralık 2016 Pazar

Coffee Gutta’dan Yeni yıla özel kahve

 Kahve uzmanı Coffee Gutta, yeni yılı, gerçek kahve lezzeti arayanlar için 
%100 Arabica çekirdeklerinden hazırladığı Special Blend ile karşılıyor.
Kahve tutkunları, bu yılbaşı döneminde vazgeçemeyecekleri özel bir lezzetle tanışıyor.
3. nesil kahve akımının en önemli temsilcilerinden Coffee Gutta’nın yeni yıla özel lezzeti Special Blend, Latin Amerika ve Afrika çiftliklerinde yetiştirilen kahvelerin eşsiz lezzetini fincanınıza taşıyor. Yeni yıl döneminde soğuk kış günlerinde kahve severlerin içini ısıtmaya hazırlanan Special Blend, %100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanmış, içimi yumuşak ve lezzetli bir kahve…
Coffee Gutta’nın, kahve uzmanlığıyla özenle hazırlanan Special Blend, içildiği zaman damaklarda eşsiz bir lezzet bırakıyor. Coffee Gutta, dünyanın en özel coğrafyalarından getirilen kahveleri, özel demleme teknikleriyle damak tadınıza özel olarak hazırlıyor.

Coffee Gutta’nın özel lezzeti Special Blend ile yeni yıl sıcacık başlıyor…

Coffee Gutta, 3. nesil kahve akımının en önemli temsilcilerinden. Kahvenin tadını standardize etmeden, yöresi ve çiftliklerindeki kendi özelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Coffee Gutta, single orgin kahveleri özel demleme teknikleriyle Türk müşterisinin damak tadına sunuyor. 2014 yılında “Kahvenin Rotası” sloganıyla kahve sektörüne hızlı bir giriş yapan Coffee Gutta, lezzeti ile Türkiye’yi sarmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder