Mey/Diageo Türkiye tarafından,
turizm ve gastronomi sektörüne hizmet vermek amacıyla hayata geçirilen International Wine and Spirits Academy
(IWSA), gastronomiye merak duyanlar için de birbirinden farklı konulardaki eğitim,
atölye ve seminerler düzenlemeye devam ediyor.
Kronotrop Coffee Roastry’nin temsilcisi Sabiha Apaydın ve Umut
Gökdeniz ile “Kahvenin Kimyası;
Aromalara Yolculuk” başlıklı temel kahve eğitimi 28 Şubat Salı günü saat 19:00-21:30
saatlerinde IWSA’da gerçekleşecek.
Farklı
coğrafyalara ait kahve çekirdeklerini, farklı demleme methodları ile demleyerek
lezzet farklarına dair teknik tadımların gerçekleştirileceği bu atölye kahve
meraklıları için hem öğretici hem de lezzetli bir deneyim sunuyor. Eğitime katılım bedeli kişi başı 150 TL.
IWSA
etkinliklerine katılım ve detaylı bilgi için;
Adres: Şişli Merkez Mah. İstiklal
Sok. Key Plaza No:11-A Şişli / İstanbul
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder