5 Haziran 2019 Çarşamba

Tchibo, benzersiz iş modeli ve yenilenmiş kahve barı konsepti ile Trump AVM’deki D&R mağazasında

Gerçek kahve lezzeti ve sağlıklı atıştırmalıklar sunan kahve barlarıyla doyumsuz bir deneyim yaşatan Tchibo, mağazalarının yanı sıra farklı bir noktada daha takipçilerinin karşısına çıkıyor. Tchibo, Trump Alışveriş Merkezi’ndeki D&R mağazasının içinde yenilenmiş kahve barı konseptiyle hizmet veriyor.
Kaliteli ve lezzetli kahvelerinin yanı sıra gıda dışı ürünleriyle benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo, yenilikler yapmaya devam ediyor. Kültür, sanat ve medya perakende zinciri D&R ile iş birliği yapan Tchibo, İstanbul Trump Alışveriş Merkezi’ndeki D&R mağazasının içinde yeni kahve barı konseptini hayata geçirdi.
Tchibo, yenilenmiş kahve barı konsepti ile hedef kitlesini genişletmeyi, özellikle de yeni lezzetler keşfetmek isteyen genç tüketicilerle buluşmayı amaçlıyor. Tchibo’nun ilk olarak Trump AVM’deki D&R mağazasında açtığı yeni mağazası, hem kahve barı, hem de gıda dışı ürünlerden oluşuyor. Lezzet severler Tchibo’nun bu özel mağazasında, Brezilya’dan Afrika’ya, Guatemala’dan Kolombiya’ya dünyanın dört bir yanından gelen kahve çeşitleri ile günün her saatinde tüketilebilecek sıcak fırın ürünlerinin de yer sağlıklı atıştırmalıkları bulabiliyor.
Trump AVM ofis çalışanlarının ihtiyaçları ve beğenileri de düşünülerek spor ve günlük giyim koleksiyonları ile fonksiyonel seyahat, ev ve yaşam ürünleri mağazada her zaman bulunabilecek ürünler olarak ön plana çıkıyor.
Tchibo Hakkında:
Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir.
1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.
https://www.tchibo.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder