5 Haziran 2019 Çarşamba

Dört Dörtlük Bayram Kahvesi

Fakir Hausgeräte’nin yeni Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro, bayramda dört dörtlük kahve keyfi sunuyor.
Bayramlar sevdiklerinizle bir araya gelmenin, büyüklerinizi hatırlamanın, küçüklerinizi sevindirmenin, barışın ve keyifli sohbetlerin zamanıdır. Bayram buluşmalarının olmazsa olmazı bol köpüklü, mis gibi kıvamlı Türk kahvesi, muhabbetlerinize lezzet katarken sevdiklerinizle geçirdiğiniz keyifli anlara eşlik ediyor. 
Fakir’in yeni profesyonel Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro, Ramazan Bayramı’nda misafirlerinize doyasıya kahve keyfi sunuyor. Çift hazneli olarak üretilen ve tek tuşla 8 fincan kahveyi aynı anda yapabilen Kaave Dual Pro, bayramda ağırlayacağınız kalabalık misafir grupları için kahve yapmayı pratik hale getiriyor. Cihaz, hem HORECA (hotel – restaurant – cafe) sektörüne hem de mutfaklara hitap eden profesyonel bir Türk kahvesi makinesi olarak tasarlandı.
 

Tekli 735 W, çift olarak ise 1470 W ısıtıcı gücüne sahip olan makine, kullanıcılarına tam kıvamında ve lezzetinde Türk kahveleri sunmak için tasarlandı. 2,3 litre kapasiteli, sökülebilir su tankı bulunan makine, uzun soluklu kullanımlarda hiçbir aksaklık yaşatmıyor. Ayrıca kendinden su alma özelliği sayesinde belirtilen fincan kadar suyu haznesinden kendisi alarak, sürekli su doldurma zahmetini ortadan kaldırıyor. Hafızasında üç farklı fincan boyutu ile sunulan cihaz, seçilen fincan boyutu kadar suyu haznesinden alabiliyor. Kaave Dual Pro, cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı. Ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen makine, bol köpüklü ve aromalı Türk kahveleri yapmaya olanak veriyor.
Fakir’in kendisine ait konsept renkleri olan Rouge, Violet, Rosie ile birlikte kahverengi ve beyaz renk seçenekleri bulunan Kaave Dual Pro, işlevselliğinin yanı sıra mutfaklara şıklık ve zarafet katıyor.
Ayrıntılı Bilgi: www.fakirshop.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder