Dr. Oetker, Glutensiz
Serisi’ne bir yeni çeşit daha ekleyerek
çölyak hastaları ve seçimini glutensiz beslenmeden yana kullananların
vazgeçilmezi olacak Dr.Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı’nı üretti!
Dr. Oetker; uzun yıllardan beri gluten içermeyecek şekilde
ürettiği Hamur Kabartma Tozu, Şekerli Vanilin, Instant Maya ürünlerine
ilave olarak 2018 yılında, Kakaolu Kek, Vanilinli Kek, Sade Un
Karışımlarını; Krem Şanti, Pirinç Unu, Mısır Nişastası, Kakaolu Puding,
Çikolatalı Sos ve Kakao’yu Glutensiz Ürün Serisi’ne
eklemişti. Son olarak, Dr. OetkerGlutensiz Ekmek Karışımı da
raflarda yerini aldı. Böylece çölyak hastaları ve glutensiz beslenenlerin
tercih seçenekleri artmış oldu.
Özel seçilmiş ham
maddeler ile uygun koşullarda üretilen ve paketlenen
Dr. Oetker Glutensiz
Ekmek Karışımı içerisinden
çıkan Instant Maya ile ambalajı üzerinde yer alan
standart ekmek karışımını sadece su ve sıvı yağ ekleyerek çok kolay bir şekilde
hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, Dr. Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı ile farklı
tarifler de denenebiliyor. Hamuruna karıştıracağınız zeytin, kurutulmuş
domates, ceviz gibi dilediğiniz ve gluten içermediğine emin olduğunuz
malzemeler ile farklı lezzetlerde ekmekler veya muffin kalıplarında pişirerek
küçük ekmekçikler hazırlayabiliyorsunuz.
Dr. Oetker Glutensiz
Serisi ürünlerini satış noktalarından satın
alabileceğiniz gibi dilerseniz Dr. Oetker Sanal Mağaza aracılığıyla da
sipariş verebilirsiniz.
Dr. Oetker ürünleri ve tarifleri hakkında bilgi almak isteyenler veya
hazırlama / pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0
800 / 415 98 04 no’lu Ücretsiz Danışma Hattını arayabilir
veya www.droetker.com.tr internet adresine
başvurabilirler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder