Zengin ve
dengeli lezzeti ile soğuk kahve demleme yöntemi “Cold Brew”la hazırlanan
kahveler Mayıs ayından itibaren tüm Starbucks’larda rafine bir kahve deneyimi
arayanların vazgeçilmezi olmaya aday..
Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden
Starbucks, kahve severler için sunduğu alternatifleri çeşitlendirmeye devam
ediyor. Geçtiğimiz sene Pour Over demleme yöntemini misafirlerine sunan
Starbucks, havaların ısınmasıyla soğuk kahve severleri yepyeni bir deneyim ile
buluşturuyor.
Sıcak su ile demleme yönteminin yerini, “zaman ile
demleme” yönteminin aldığı Cold Brew, kahve çekirdeklerinin doğal aromasının korunduğu
ve yumuşak içimli, kadifemsi, zengin
bir tadın ortaya çıktığı rafine bir kahve çeşidi.Bu yönteme en uygun kahveyi seçmek için iki yıl boyunca sürdürülen detaylı araştırmaların ardından, ilk olarak 2011 yılında Amerika’da satışa sunulan Cold Brew kahveler yoğun ilgiden sonra şimdi Türkiye’deki mağazalarda yeni deneyimlere açık kahve tutkunu misafirlerle buluşuyor.
İri kahve çekirdeklerinin 20 saat boyunca soğuk suda
demlenmesiyle hazırlanan“Cold Brew”, kahvenin içeriğindeki zengin ve dengeli
lezzetleri açığa çıkarıyor. Özel Cold
Brew Blend kullanılarak hazırlanan kahveler yumuşak ve doygun içimi ve açığa
çıkan koyu karamel ve kakao aromaları ile soğuk kahve severler için yeni bir
deneyim ve lezzet yolculuğu vadediyor.
Üstelik Cold Brew yönteminde, kahvenin asidite miktarı
azaldığı için doğal olarak daha tatlı
bir kahve lezzeti ortaya çıkıyor ve süt ya da şeker ile tatlandırmanıza
gerek kalmıyor.
Kahvenin yoğunluğu ve aromasının ön plana çıktığı ve günün her saati, her mevsimde tercih
edilebilen bu gurme lezzet, Mayıs ayından itibaren tüm Starbucks mağazalarında
kahve tutkunlarıyla buluşmayı bekliyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder