10 Nisan 2017 Pazartesi

Espresso aşkınız Piccino ile taçlanacak!

Starbucks, espresso tutkunlarına özel yeni lezzetlerle karşınızda! Seçili Starbucks Reserve™ mağazalarına özel Piccino damakta iz bırakan yumuşacık bir espresso deneyimi vadediyor…
Kahve uzmanlığının dünyada geldiği son noktayı temsil eden Starbucks Reserve™, misafirlerini espresso tutkusunun sonucunda ortaya çıkan eşsiz içecekleri deneyimlemeye davet ediyor. Clover, Pour Over, Chemex ve Syphon gibi farklı filtre kahve demleme yöntemlerinin yanı sıra nadir bulunan egzotik kahve çekirdekleriyle hazırlanan çok özel Reserve™ Micro Blend harmanını espresso olarak Palladium ve Kanyon Reserve™ mağazalarında sunan Starbucks, misafirlerini eşsiz bir lezzet olan Piccino ile tanışmaya davet ediyor.
Piccino, kahve tutkunlarına damakta iz bırakan espressosu ile yeni bir deneyim sunuyor. Özel cam bardağında, Double Ristretto espresso shot’ın tam kıvamında ısıtılmış sütle buluşmasıyla hazırlanan Piccino, Starbucks baristalarının usta ellerinde latte sanatıyla süsleniyor. Bu eşsiz kahve deneyimi tüm kahve tutkunlarını Starbucks Palladium ve Kanyon Reserve™ mağazalarında bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder