26 Aralık 2010 Pazar

Hediyelik Kahveli Raen Sabunları


Yılbaşına yaklaşırken alabileceğiniz hediye seçeneklerinden biri de sabun..
Her ne kadar sabun hediye verilmez, kavgaya sebep olur, ilişkileri bozar derler... Birisinden sabun aldığınızda bozuk para vermek lazım gelir... Batıl inançtır, saçmalıktır. Sabun seven bir insanım, sabunun temizlikle ilgisi var, ilişkilerle değil, değil mi?
İşte bu noktada Raen'in Sabunları alınabilir, hediye verilebilir eşe dosta..
Raen, Bitkisel Türk Kahvesi sabunu özellikleri şu şekilde sıralamış: Cilde derinlemesine nüfuz ederek yumuşatır ve yatıştırıcı etki yapar. Akne oluşumunu engellerken diğer yandan yaralara iyi gelir, iltihaplarla savaşır, zararlı oksidatif reaksiyonları nötralize eder ve yeni hücre oluşumunu tetikler.
İçeriği: Fındık yağı, Hindistan cevizi yağı türevleri, Palmiye yağı türevleri, Şeker (glikoz türevli), Saf esansiyel Kahve yağı, öğütülmüş Türk kahvesi çekirdekleri
Cilt Tipleri: Karma, Kuru

Kahve sabunda nasıl bir fayda sağlıyor merakındaysanız güzel de bir not bırakmışlar:
Kahve: Kahvenin pH derecesi cildimize oldukça yakındır. Bu nedenle cildimizi zarar vermeden temizler. Saç dokusu, üç katmandan oluşmaktadır. Üst katman iç içe geçmiş biçimde koruyucu bir tabaka görevini yapar, bu katman zarar gördüğü taktirde saçlar parlaklığını yitirir ve sertleşir. Üst tabakanın altında bulunan katman saçın ihtiyacı olan nem dengesini korur, en iç tabaka ise saçın ışık kaynağıyla olan ilişkisini düzenler. Pek çok şampuan yüksek asidite değerleriyle bu katmanların sağlıklı çalışmasını engellemektedir. Bu noktada kahvede bulunan "kafein" saçların yapı taşı olan folikleri korur ve sağlıklı çalışmalarını sağlar. Özellikle kavrulmuş kahvede ki Türk kahvesini o nedenle kullanıyoruz, bol miktarda antioksidan ailesinden polifenol bulunur.

Siteden sipariş verebilirsiniz, çeşit çok :)
http://www.raen.com.tr/index.php?m1=urunler&m2=1&m3=13&p=3&pid=293

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder