8 Şubat 2019 Cuma

Davidoff Café çeşitleri CarrefourSA mağazalarında kahve severlerle buluşuyor.

Dünyanın lider kahve üreticileri arasında bulunan ve 14 yıldır Türkiye pazarında hizmet veren Tchibo’nun üretim, paketleme ve satış lisanslarına sahip olduğu Davidoff Café çeşitleri CarrefourSA mağazalarında satışa sunuldu. CarrefourSA mağazalarında; Davidoff Café kahve çeşitlerinin yanı sıra; Cafissimo kapsül kahveleri de kahve severlerle buluşuyor. Farklı lezzet seçenekleri sunan Cafissimo kapsül kahveleri 10’lu paketlerde satışa sunuluyor.
Uluslararası kalitede bir kahve olan Davidoff Café, özenle seçilmiş %100 Arabica çekirdekleriyle unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Mükemmel aroması ve kokusuyla bir kahveden fazlasını vadeden Davidoff Café, kalitenin tadına bakmak isteyenleri Carrefour mağazalarında bekliyor.




Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir.
1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder