8 Şubat 2019 Cuma

Caffé Nero’dan kış aylarına yönelik yoğun, leziz ve kusursuz tatlar

Caffé Nero’nun farklı tatları hem yetişkinler hem çocukların içini ısıtıyor. 

Caffé Nero, soğuk kış aylarını sıcacık lezzetlerle ısıtıyor. Tarçın ve baharatlarla sunulan Chai Latte ve benzersiz süt köpüğüyle damakları şenlendiren Cappucino ile yetişkinler için egzotik ve zengin lezzetler sunan Caffé Nero, küçük misafirlerinin içini ısıtacak, onlara özel tatlar ikram etmeyi de unutmuyor. Caffé Nero’yu ziyaret eden çocuklar, Kids Hot Chocolate ile çikolata ve sütün muhteşem birleşiminden oluşan sıcak çikolatanın tadına varıyor. 

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci…” unvanına sahip Caffé Nero, sunduğu sıcacık ve farklı lezzetlerle kış aylarında misafirlerinin içini ısıtmaya devam ediyor. Kaliteli İtalyan kahvesini birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffé Nero, Chai Latte, Cappucino ve çocuklara özel hazırladığı Kids Hot Chocolate ile hem büyükler hem de küçükler için benzersiz tatlar sunuyor. 

Tarçın, baharatlar, siyah çay ve şekerin, buharda ısıtılmış süt ve süt köpüğünün birleşiminden oluşan Chai Latte, içeriğindeki farklı baharatların esintisi ile misafirlerin egzotik bir deneyim yaşamalarını sağlıyor. 

Caffé Nero’nun enfes Classico harmanından çekilmiş Espresso’su ile buharla ısıtılmış süt ve mikro-süt köpüğünden hazırlanan Cappucino ise, üzerine serpilmiş çikolata tozuyla zengin ve dengeli bir aroma sunmakla kalmıyor aynı zamanda hem damaklara hem de gözlere hitap ediyor.  

Ebeveynleri ya da arkadaşlarıyla Caffé Nero mağazalarını ziyaret eden çocuklar da kendilerine özel olarak hazırlanan tatlarla besin değeri yüksek, enerjilerini artıran içeceklerle buluşma imkanı yakalıyor. Caffé Nero’nun çocuklara özel hazırladığı Kids Hot Chocolate, üzerindeki eritilmiş, yoğun çikolatası ile enfes bir sütlü sıcak çikolata sunarak çocukları neşelendirmeye devam ediyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder