5 Ekim 2018 Cuma

Ankara Coffee Festival Ziyaretçi Rekoru Kırdı

Dream Sales Machine tarafından düzenlenen Ankara Coffee Festival, 2830 Eylül 2018 tarihleri arasında Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda Bilkent Stationda gerçekleşti. Binlerce kahveseverin katıldığı festivalde ziyaretçiler, dünyanın farklı ülkelerinden gelen 3. nesil kahve lezzetleri eşliğinde 26 atölye çalışması, 12 deneyim, 3 söyleşi ve 21 konsere  katılma imkanı buldu.
Bu yıl kahvenin kaynağına yolculuğçıkan Ankara Coffee Festival [ACF], geçen yılın katılımcırekorunu kırarak 22.386 ziyaretçi ile tamamlandı. Festivalde başkentliler usta baristalar, nitelikli lezzetler, tasarıürünleri ve canlımüzik performanslarıile buluştu, workshop çalışmalarına katıldı.
BAŞKENTİN MARKALAŞAN KAHVE FESTİVALİ
Festivali düzenleyen Dream Sales Machine, kahvenin yanında çeşitli deneyimleri de festivale kazandırarak, katılımcılara nitelikli kahvenin yaşam pratiklerine dokunduğu bir kültür alanı sundu. Festival kapsamında kahvenin kaynağından başlayan yolculuğun tüketiciye ulaşana kadar geçen tüm süreci katılımcılarla buluşarak kapsamlı bir deneyim alanı kurgulandı. Üçgün süren festivalde kahveseverler, özel kahve çekirdeklerden demlenmişkahveleri tatma fırsatı  bulurken, usta baristaların hünerlerini yakından deneyimleme, sektörün  önde gelen isimlerinin gerçekleştirdiği seminer ve workshop çalışmalarına katılma, kahveye dair sınırsız çeşitlilikle buluşma imkanına kavuştu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder