6 Aralık 2018 Perşembe

Starbucks’ta yeniden Yeni Yıl heyecanı!

Starbucks, kahve severlerin yılbaşı heyecanına her yıl yeni hediye alternatifleri ile ortak olmaya devam ediyor. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Starbucks’ın her sene merakla beklenen yılbaşına özgü ürünleri de mağazalarda yerini aldı. Sınırlı sayıda üretilen yılbaşı serisi, yeni yılın coşkulu renklerini ve motiflerini taşıyor. Ayrıca Starbucks’ın geleneksel yeni yıl lezzeti Christmas Blend sadece yılbaşı dönemine özel olarak Starbucks mağazalarında misafirlerine sunuluyor.

 



Sadece yeni yıl döneminde sınırlı süre sunulan, kahve severlerin tüm yıl boyunca bekledikleri Starbucks’ın yılbaşı temalı kahve bardakları, kupaları ve termosları tüm çeşitleri ve yepyeni tasarımlarıyla keyifli birer hediye alternatifi olarak sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Starbuck’ta geleneksel yeni yıl lezzetlerinin tadını çıkarırken yeni yıla özel ürünlerle de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Starbucks misafirlerinin yeni yıl dönemini iple çekmelerine neden olan Christmas Blend ise Latin Amerika kahvelerinin canlılığını, Asya/Pasifik kahvelerinin yumuşaklığını ve nadir bulunan, yıllandırılmış Endonezya kahve çekirdeklerinin baharatlı tatlarını içeren çok özel bir harman. Sadece yılbaşı dönemlerinde kahve tutkunlarıyla buluşan Christmas Blend, Starbucks’ın kahve bilgisi ve tutkusunu, farklı çekirdekleri harmanlamadaki ustalığını gözler önüne seriyor.
http://www.starbucks.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder