31 Ağustos 2018 Cuma

Karşı Konulmaz Çikolata ve Pastaların Sırrı, Kahve Dünyası Atölye’de!

Kahve Dünyası birbirinden leziz çikolata, pasta ve tatlılarını, mutfakta yaratıcılığın sınırlarını zorlayanlar ile birlikte yeniden şekillendiriyor. Çikolata ve pasta olmak üzere iki ayrı konseptte düzenlenen “Kahve Dünyası Atölye”leriyle Eylül ayı boyunca İstanbul’un farklı noktalarındaki mağaza, fabrika ve atölyelerden mis gibi kokular yükseliyor!

Kahve Dünyası, tadına doyum olmayan çikolata, pasta ve tatlılarının gizli formüllerini, en kaliteli malzemeler ve özel ekipmanların kullanıldığı atölyelerinde lezzet müdavimlerine aktarıyor. Eylül ayı boyunca İstanbul’un farklı noktalarındaki mağaza, fabrika ve atölyelerde, çikolata ve pasta olmak üzere iki ayrı konseptte düzenlenecek “Kahve Dünyası Atölye”leri ile katılımcılar, ustaların eşliğinde tüm hünerlerini sergileyecek.
Tim Briggs
Sevdiklerinize en güzel hediye: Ellerinizle hazırladığınız çikolata
Yüzde yüz kakaodan elde edilen gerçek çikolatanın kullanıldığı çikolata atölyesinde; sofistike görünümleriyle iştahları kabartan spesiyaller, tadıyla hayranlık uyandıran trüfler, kahveyle eşsiz bir uyum yakalayan tablet çikolatalar, içi sürprizlerle dolu çikocaracrunch ve mutluluğu katlayan sıcak çikolatanın tüm incelikleri paylaşılıyor. Katılımcıların kendi yorumlarıyla şekillendirdiği birbirinden farklı el yapımı çikolatalar aynı zamanda, Kahve Dünyası’nın özel kutularıyla içi lezzet dolu bir hediyeye dönüşüyor. Bu kutular sayesinde katılımcılar, elleriyle hazırladıkları çikolataları sevdikleriyle paylaşma imkanı buluyor.

Pasta ve tatlıların renkli dünyası sizi çağırıyor!
Fırından sofraya gelene kadar kabarık kalan sufle, hamuru tam kıvamında ekler ya da kremayla meyvelerin bütünleştiği mis kokulu bir pasta… Kahve Dünyası’nın pasta atölyesine katılanlar, tüm bu lezzetlerin yapımında ustaya dönüşerek mutfaklarında harikalar yaratıyor. Fondan çikolata, rengarenk makaron çeşitleri, bitter çikolatalı mus, vanilyalı cheesecake, frambuazlı kup, financier, pasta kreması, çilekli ekler ve dondurmalı profiterol, Kahve Dünyası’nın atölyesinde ustalar tarafından sırları paylaşılan lezzetler arasında yer alıyor. 

KAHVE DÜNYASI ÇİKOLATA VE PASTACILIK ATÖLYELERİ - EYLÜL TAKVİMİ

Çikolata Atölyesi

Kozyatağı Kozzy AVM
2, 6, 8, 13, 14, 20, 23, 27, 29 Eylül 
Kemerburgaz Fabrika
6,  18, 25 Eylül 
Veliefendi Fabrika - Çikolata Atölyesi
 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 28, 29, 30 Eylül 

Pastacılık Atölyeleri 
Veliefendi Fabrika 
Pastacılığa İlk Adım ve Cheesecake Atölyesi:4, 20 Eylül
Pastacılık ve Çılgın Tatlılar Atölyesi:13, 25 Eylül
Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi:6, 18 Eylül
Pastacılık ve Pate a Choux Atölyesi:11, 27 Eylül
* Tüm atölyeler saat 13.00’te başlamaktadır.

Kahve Dünyası’nın çikolata atölyesi dört saat, pastacılık atölyeleri ise 150 dakika sürüyor. Katılım ücreti 140 TL olan atölyelerin biletleri Biletix ve Kahve Dünyası Atölyelerinde satılırken, atölye takvimi ve diğer tüm detaylara ise www.kahvedunyasi.com/kesfet/atolye adresinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder