22 Ocak 2017 Pazar

Coffee Gutta ile Türk Kahvesi

Türkiye’de üçüncü nesil kahve akımının en önemli temsilcilerinden olan Coffee Gutta, Süleymaniye ve Şile'den sonra İstanbul’daki üçüncü şubesini Galata’da açtı. 
Konsepti ve sektöre getirdiği yenilikleri ile dikkat çeken Coffee Gutta, yaptığı yatırımlarla büyümeye devam ediyor ve devam edecek gibi görünüyor. Ezberleri bozan Coffee Gutta, gerçek Türk kahvesinin lezzetini evde de yakalayabilmek için keyifli bir workshop yaptı dün Galata'da.
Workshopta; SCAE tarafından organize edilen Cezve ve İbrik Kategorisi 2015 Türkiye Şampiyonu Hazal Ateşoğlu ile Cezve ve İbrik Kategorisi 2016 Türkiye Şampiyonu Koray Erdoğdu, kahve severlere nitelikli Türk kahvesini doğru demleme metodunu adım adım gösterdiler, gönüllülere kahve yaptırdılar ve yaptıkları kahveleri ikram ettiler...

Hazal Ateşoğlu'nun Burundi çekirdeklerinden yaptığı kahve lezzetliydi, bir yerde denk gelirseniz için :) Coffee Gutta çok keyifli ve güzel bir workshop gerçekleştirmiş oldu.. Yakın zamanda başka şubelerini de göreceğiz Coffee Gutta'nın, gidin :)

Coffee Gutta 
Coffee Gutta, 3. nesil kahve akımının en önemli temsilcilerinden. Kahvenin tadını standardize etmeden, yöresi ve çiftliklerindeki kendi özelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Coffee Gutta, single orgin kahveleri özel demleme teknikleriyle Türk müşterisinin damak tadına sunuyor. 2014 yılında “Kahvenin Rotası” sloganıyla kahve sektörüne hızlı bir giriş yapan Coffee Gutta, lezzeti ile Türkiye’yi sarmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder